Menu Zavřít

Frédéric Le Fichoux, Michal Naskos, Edward Thomas

8. 3. 2011
Autor: Euro.cz

Cushman & Wakefield

členové RICS

BRAND24

Frédéric Le Fichoux, Michal Naskos a Edward Thomas ze společnosti Cushman & Wakefield se stali odbornými členy Královského spolku diplomovaných znalců (Royal Institution of Chartered Surveyors, RICS).
Frédéric Le Fichoux (31) vede hotelový tým v regionu střední a východní Evropy (Česká republika, Slovensko, Maďarsko, Polsko, Rumunsko a balkánské země). Do pražské kanceláře Cushman & Wakefield Hospitality nastoupil v březnu 2007. Poradenstvím v oblasti hotelových nemovitostí ve středoevropském regionu se zabývá přes šest let. Vystudoval MBA v oboru mezinárodní hotelový management na IMHI University v Paříži a nedávno ukončil studium RICS v oboru investování do nemovitostí na University of Reading ve Velké Británii.
Michal Naskos (38) je associate partnerem firmy a pracuje v oddělení oceňování a poradenství. Poskytuje poradenství v oblasti oceňování nemovitostí a developerských projektů pro mezinárodní i místní firmy s působností na českém a slovenském trhu. Do C&W nastoupil v roce 2000. Michal Naskos absolvoval Karlovu univerzitu.
Edward Thomas (24) pracuje rovněž v oddělení oceňování nemovitostí a poradenství. V pražské kanceláři Cushman & Wakefield působil již v letech 2007–2008, kdy zde absolvoval praktickou část svého studia na Nottingham Trent University. Studia dokončil v roce 2009, poté pracoval v Londýně pro britskou realitní firmu Altus Edwin Hill jako člen poradenského oddělení. Thomas se stal nejmladším diplomovaným znalcem v kontinentální Evropě.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).