Menu Zavřít

Finance

19. 10. 2007
Autor: Euro.cz

Krátké zprávy

Poradna pro dlužníky

Občanské sdružení SPES otevřelo v Olomouci poradnu pro předlužené lidi. Jak uvedla předsedkyně Rady Sdružení SPES Andrea Běhálková, práce s klienty bude konkrétně spočívat v sestavení plánů na hospodaření s penězi a přípravě možných návrhů, jak jednat s věřiteli o případném odkladu splátek dlužné částky nebo případných úpravách splátkového kalendáře.

Atlantik IB musí platit

Obchodník s pohledávkami, společnost Atlantik IB, ze skupiny Karla Komárka prohrál spor se firmou Profidebt a musí zaplatit 205 milionů korun. Jde o úvěr, který Atlantik IB odmítl splácet.

Úvěr na dálku

GE Money Bank nabízí podnikatelům půjčku do výše 200 tisíc korun, kvůli kterému klient nemusí navštívit bankovní pobočku. „Úvěr si vyřídí přímo u svého dodavatele - partnera GE Money Bank - certifikovaného podle předpisů ČNB,“ vysvětlil Jaromír Kouřil, obchodní manažer GE Money Bank. Úvěr nevyžaduje ručitele a je určen na financování investičních potřeb.

Pioneer Investments míří na východ

Rusko přitahuje stále více investorů. Také skupina Pioneer Investments oznámila svůj vstup na trhy Ruska a Indie. Cíl je jednoznačný – stát se jednou z pěti předních investičních skupin v těchto zemích v příštích třech letech.

BRAND24

Půjčky rostou

Stavební spořitelna České spořitelny rozpůjčovala v září 1,77 miliardy korun, čímž se dostala na nový rekord. Meziročně totiž jde o více než stoprocentní nárůst.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).