Menu Zavřít

Falešní zákazníci

23. 1. 2003
Autor: Euro.cz

Palác Flóra

BRAND24

PRAHA (men) – Obchodně administrativní centrum Palác Flóra v Praze zahájí provoz letos v březnu.
Izraelská firma Africa-Izrael Investments Group do výstavby objektu investovala asi 2,5 miliardy korun. Centrum má téměř 100 tisíc metrů čtverečních podlahové plochy. Čtyři podzemní patra budou sloužit jako parkoviště s kapacitou 800 vozů. V nadzemní části bude supermarket Albert a 120 prodejen nabízejících převážně módu. Oděvy a módní doplňky značek, které jsou většinou již v ČR zavedené, bude prodávat 60 až 70 procent prodejen.
Nad prodejnami bude patro zábavy, kde se kromě různých restaurací či kulečníkové herny a videoherny nachází kino IMAX s 3D technologií. Kromě obchodů jsou v Paláci Flóra i kancelářské prostory. Mezi největší nájemce patří BAT či Opavia. V březnu zahájí ověřovací provoz. Vedení projektu bude například najímat „falešné zákazníky“, kteří budou kontrolovat kvalitu nabízených služeb a chování personálu jednotlivých prodejen.
Stavbu investor zahájil v roce 2000. Hlavním dodavatelem byl Metrostav. Investici hradí Africa-Izrael Investments Group z 20 procent z vlastních zdrojů a z 80 procent z úvěru u Volksbank. Návratnost investice by měla být 13 let. Africa-Izrael Investments Group je v ČR majitelem sedmi objektů s kancelářskými, obchodními a bytovými prostorami, mezi nimi Shopping Centra Broadway, Evropského Bussiness Centra či ještě nedokončeného Vltava Parku.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).