Menu Zavřít

Expanzivní šéf

11. 6. 2003
Autor: Euro.cz

Jonathan Hallett

BRAND24

PRAHA (tpk) – Výkonným ředitelem v české pobočce společnosti Cushman & Wakefield Healey & Baker (C&W/H&B), světového poradce v oboru nemovitostí, se počínaje prvním dnem měsíce června stal Jonathan Hallett. Nahradil tak Stephena Screena, který po devíti letech strávených v Praze odešel do holandské pobočky, kde vede oddělení investic do maloobchodních nemovitostí.
Hallett stál v uplynulých dvou a půl letech v čele českého oddělení maloobchodních prostor. V oboru se pohybuje jedenáct let a za tu dobu získal zkušenosti ve všech segmentech trhu komerčních nemovitostí. Svoji kariéru u C&W/H&B zahájil v Belgii a Francii, později přesídlil do Londýna, odkud řídil oddělení mezinárodních maloobchodních nemovitostí.
Do pražské pobočky C&W/H&B přišel v roce 2001 a o rok později byl povýšen na partnera. V uplynulých dvou letech měl na starosti také mezinárodní expanzi prodejních ploch ve střední Evropě. Jonathan Hallett vystudoval Bristol Polytechnic, kde získal diplom v oboru oceňování a správy majetku.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).