Menu Zavřít

Dvojí povýšení

22. 5. 2003
Autor: Euro.cz

Oldřich Špůrek, Andrew Thompson

CONTENT24

PRAHA (hž) - Na pozici associate partner povýšila dva odborníky ze své pražské pobočky společnost Cushman & Wakefield Healey & Baker (C&W/H&B), mezinárodní poradci v oboru nemovitostí.
Oldřich Špůrek byl jmenován associate partnerem v rámci týmu Asset Management. Špůrek se specializuje na poskytování poradenství v oblasti facility managementu a na správu nemovitostí pro řadu mezinárodních i místních firem. Před nástupem do společnosti C&W/H&B v roce 1999 pracoval Špůrek tři roky pro holdingovou společnost Expandia Holding. Vystudoval strojní fakultu ČVUT, hovoří plynně anglicky a rusky.
Andrew Thompson byl povýšen na pozici associate partner v oddělení kancelářských prostor. Se sedmiletou praxí v oboru komerčních nemovitostí se v Praze věnuje poskytování poradenských služeb v segmentu kancelářských prostor. Thompson nastoupil ke společnosti Cushman & Wakefield Healey & Baker v Glasgow v roce 1996 jako konzultant v oddělení kancelářských prostor. Do pražské pobočky byl vyslán v roce 2000 jako ředitel oddělení kancelářských nemovitostí. Studoval na Aberdeen University.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).