Menu Zavřít

Déšť je nezaskočil

2. 9. 2004
Autor: Euro.cz

Alan Babický potvrdil dobrou formu

BRAND24

Druhá srpnová sobota byla na Karlštejně zasvěcena dalšímu, v pořadí již třetímu pokračování letošní série turnajů Citibank Golf Cup. Po druhém klání v Karlových Varech se tak zhruba devět desítek golfistů mohlo těšit z výborně připraveného karlštejnského hřiště.
Nic zpočátku nenaznačovalo tomu, že by se měla opakovat známá a proslulá historie rázem se měnícího počasí. Dopoledne si účastníci užívali krásného slunečného dne, ale o tom, že povětrnostní podmínky karlštejnského resortu jsou naprosto nevyzpytatelné, se posléze přesvědčili hned několikrát. Lehký déšť i ty nejzdatnější golfisty prověřil, skotské počasí však rozhodně nevystrašilo jednoho z nejlepších českých amatérů Alana Babického. Ten potvrdil svou fantastickou formu a karlštejnské hřiště obešel v paru. Svými 72 ranami se tak postaral o nejlepší výsledek dne. Tématem turnaje byla Francouzská Polynésie, zmožení sportovci si při závěrečném grilování mohli vychutnat tamní speciality a poslechnout si příjemnou exotickou hudbu, která je alespoň na chvíli přenesla do kouzelného jižního Tichomoří.
Ceny pro nejlepší golfisty jednotlivých kategorií věnovala společnost Citibank a japonská firma Srixon, specializující se na golfové zboží. Vítěz turnaje obdržel skleněnou trofej symbolizující driver s míčkem těsně před odpalem, kterou připravil umělecký sklář Jan Schovánek senior ze Semil.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).