Menu Zavřít

Den otevřených dveří

1. 8. 2005
Autor: Euro.cz

Akce má přiblížit sport co nejširší veřejnosti

BRAND24

Historicky první Den otevřených dveří českého golfu, který si klade za cíl přesvědčit veřejnost, že golf je sport pro celou rodinu a ekonomicky přístupný, se uskuteční letošního 4. září. Pod akcí je podepsaná Česká golfová federace (ČGF). Den otevřených dveří se uskuteční ve všech klubech, které jsou členy federace a provozují hřiště nebo cvičný areál. ČGF má rovněž v úmyslu sdělit co nejvíce lidem, že golf je pro nejširší veřejnost a dá se hrát do vysokého věku.
Návštěvníci akce Den otevřených dveří budou seznámeni se základy golfové hry na drivingu a provedeni hřištěm s ukázkou kompletní hry na několik jamek. Zájemcům budou dále předvedeny jednotlivé prvky golfové výstroje a výbavy s uvedením cenového rozpětí a budou informování o vstupních a ročních poplatcích tak, aby si mohli utvořit skutečný a nezkreslený obraz o nákladech na hru.
Návštěvníci se dovědí o možnosti rodinného členství, o práci s dětmi v klubech, o mládeži, dospělých a seniorech. Výsledkem by měl být obraz golfu přístupného všem věkovým kategoriím. Jednotlivé kluby podle svých zkušeností a potřeb doplní základní formát svými prvky pro podchycení zájmu návštěvníků.
Kompletní seznam hřišť na Den otevřených dveří českého golfu najdete na golf-digest.cz.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).