Menu Zavřít

ČERMÁK POVÝŠIL

9. 8. 2001
Autor: Euro.cz

S P T     T e l e c o m

Kamil Čermák (28) od 1. ledna 1999 zastává funkci výkonného ředitele pro marketing a prodej v SPT Telecom. Kamil Čermák do této firmy nastoupil po privatizaci v roce 1995 na post ředitele pro vnější vztahy společnosti. Byl zodpovědný za veškeré public relation aktivity, politiku sponzoringu a reklamní strategii.

V letech 1989 až 1993 studoval na Vysoké škole ekonomické v Praze (bakalář financí), v letech 1992 až 1994 na Univerzitě Karlově v Praze, obor žurnalistika a masová komunikace, a loni v Rotterdamu na Erasmově univerzitě (master of business communications).

Od roku 1992 dva roky pracoval jako reportér a moderátor večerního zpravodajství České televize („21 a „Události a komentáře ). Poté byl tiskovým mluvčím a poradcem ministra průmyslu a obchodu Vladimíra Dlouhého. Po odchodu ministra z funkce Čermák spolu s náměstkem Dlouhého Miroslavem Sabelou odešli pracovat do společnosti SPT Telecom.

BRAND24

Je autorem a spoluatorem mnoha profesionálních článků a letos by mu měla vyjít kniha s názvem Firemní image (nakladatelství Eko-press). Kamil Čermák se podílel na zakládání organizace Czech Institute od Directors (Institut pro správu společností), kde je členem řídícího výboru. Je místopředsedou Public relation klubu České republiky a člen správních rad nadací Via Bona, Naše dítě a Tanec Praha.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).