Menu Zavřít

Cena za pospolitost

23. 5. 2008
Autor: Euro.cz

Aquasoft

Technologická společnost Aquasoft získala jedno z předních ocenění v soutěži o nejlepšího zaměstnavatele České republiky. Personální ředitelka Aquasoftu Dagmar Mrkosová komentuje některá specifika středně velké české IT firmy.
„Každému zaměstnanci poskytujeme možnost zanechat svůj nezaměnitelný vlastní otisk. Sázíme na ty, pro něž je důležitá pospolitost, práce v malých týmech, atmosféra firmy, kde lidi mezi sebou nesoutěží, nýbrž spolupracují.
Vyplácí se nám otevřené informování o tom, co vedení s firmou zamýšlí (pracovníkům vždy prezentujeme firemní strategie) a respektování názorů zaměstnanců.
Domnívám se, že v budoucnu budou firmy více preferovat ty druhy zaměstnaneckých výhod, které umožňují daňové úlevy. Předpokládám, že se budou více využívat benefity, přispívající k vyvažování osobního a pracovního života, jako jsou například flexibilní pracovní doba nebo možnost práce z domova. Žádané budou benefity, které umožní trávit čas i s ostatními rodinnými příslušníky jako akce pro děti, rekreace pro celé rodiny nebo benefity podporující zdraví, například různé relaxační programy.“

BRAND24

Popisek:
Střední cesta. „Nejsme ani velká nadnárodní korporace, kde se jedinec ztratí, ani malá firma, kde se pracuje živelně a každý dělá vše,“ říká personální ředitelka Aquasoftu Dagmar Mrkosová.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).