Menu Zavřít

BYL TO TEPRVE MŮJ DRUHÝ TURNAJ

17. 8. 2001
Autor: Euro.cz

Milan Janků, generální ředitel developerské společnosti ECM

EURO: Jak dlouho se již věnujete golfu?
JANKŮ:
Aktivněji jsem začal hrát teprve v loňském roce, přestože členem Praha Karlštejn Golf Klubu jsem již od roku 1993.

EURO: Proč ECM vstupuje do tohoto sportu ve spojení s Živnobankou?
JANKŮ:
Naše společnost je významným klientem Živnostenské banky, která je naším partnerem v oblasti projektového financování. Zároveň jsou golf a tenis nejdůležitějším sportem v ECM. Golf představuje ideální manažerský sport – zvyšuje sebekontrolu, soustředění, trpělivost, vytrvalost a posiluje vůli.

EURO: Jak jste byl spokojen s úrovní zahajovacího turnaje v Haughschlagu?
JANKŮ:
Místní areál nabízí pro začátek sezony takřka ideální podmínky, a tak může uspokojit představy všech golfistů, kteří se po zimě těší na turnaje. Meridian Golf Tour tradičně zahajuje v Haughschlagu. Pro mne je zdejší areál zajímavý i z pohledu stavitele, a to jak využitím lokality, tak i přínosem pro zdejší zemědělský ráz krajiny. Dalším důležitým faktorem z hlediska českého golfisty je snadná dostupnost hřiště.

EURO: Jak hodnotíte svůj výkon?
JANKŮ:
Moje hra odpovídala výkonu hráče mé kategorie – střídal jsem úspěšné údery s méně úspěšnými. Ostatně byl to teprve můj druhý turnaj.

BRAND24

EURO: Myslíte, že se vám v letošním roce podaří zlepšit se?
JANKŮ:
Samozřejmě, ale jako pro každého hráče, je i pro mne důležitý pravidelný trénink a častá hra. Uvidím, kolik času mi zabere práce na projektu oživení pražské Pankráce, kde máme vytvořit moderní centrum City. Práce na tomto projektu pro mne znamená stejnou výzvu jako zlepšení mé golfové hry. A pokud se obloukem vrátím zpět k turnaji – je to velmi příjemná příležitost pro prezentaci projektu pražského City.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).