Menu Zavřít

Americké lákadlo

12. 4. 2002
Autor: Euro.cz

Autoexpo

BRAND24

PRAHA (han) - Na pražský veletrh Autoexpo-Pražské motoristické jaro přijede vystavovat zhruba stovka firem. Akce začíná v pražském výstavním areálu v Letňanech tento pátek 19. dubna a končí v neděli. Firmy předvedou 25 automobilových značek dovážených na český trh, šest značek nákladních vozů a dva speciály. Vstupenka stojí osmdesát korun, rodinné vstupné sto padesát.
Veletrh letos poprvé pořádají společně veletržní správy Terinvest a ABF, které do loňského roku organizovaly samostatně dvě shodně zaměřené akce. Posledních ročníků se přitom účastnilo jen 88 firem. Letos se vystavovatelé představí na ploše 7653 m2 a předvedou Renault Vel Satis, Opel Combo, Volkswagen Polo, Toyotu Corolla a Camry či
Seat Ibiza. Po celosvětové premiéře v Amsterodamu se v Česku poprvé představí novinka mezi tahači Iveco Stralis. Chybět nebude ani auto roku Peugeot 307, truck roku DAF LF a van roku Opel Vivaro a Renault Trafic.
Zhruba 1000 m2 zabere expozice věnovaná karavanům, obytným
automobilům a kempinku Karavan Expo, kde se představí sedm
hlavních dovozců karavanů do ČR. Lákadlem pro návštěvníky bude
expozice historických vozidel American Oldtimer, která představí asi 70 amerických automobilů a motocyklů z let 1908 až 1990.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).