Petr Lávička: České maso bývá předražené

08. září, 10:00 - Euro TV
08. září, 10:00

Proč je české hovězí i několikrát dražší než kvalitní jihoamerické? "Bývá předražené," říká spolumajitel pražské restaurace Beef Bar a dovozce jihoamerického masa Petr Lávička. V čem se liší argentinské a uruguayské hovězí a proč je obojí na steak lepší než to české? A z jakého kusu masa má steak nejradši jeho velký znalec?

Další videa

František „Čuňas“ Stárek

František Stárek: Už jsem si myslel, že budu v klidu

Radka Dohnalová

Radka Dohnalová: Lídři by měli rozvíjet své talenty a pracovat s vnitřní motivací

Geolog Václav Cílek

Václav Cílek: Vyhnuli jsme se Kurdistánu

Michal Horáček

Michal Horáček: Jen já a lidi

Miroslav Bárta

Miroslav Bárta: Káhiru dobylo jenom pár set jezdců

Ondřej Krátký

Ondřej Krátký: Vlastními auty se bude jezdit čím dál méně

Mohlo by vás zajímat

Oblast kolem Kremlu, Moskva

Putin vyhání Microsoft. Moskva nahradí Outlook ruským programem

 Severokorejský vůdce Kim Čong-un

Kim a jeho parta. Je Kim Čong-un nepříčetný?

ilustrační foto

Kdo se o nás postará? Naděje pro české důchody je v nedohlednu

 Senátor Jan Veleba.

Jenda už jede. Prezidentův fanoušek Veleba má vysoké cíle

 Budova Deutsche Bank v Jungmannově ulici na Praze

Akcie Deutsche jsou na novém minimu, šéf banky vyzývá ke klidu

Deutsche Bank

Americké úřady jednají s Deutsche Bank o pokutě 5,4 miliardy USD

Hry pro příležitostné hráče