Zvýšení výroby

20. listopadu 2008, 19:04 - Táňa Králová
20. listopadu 2008, 19:04

Penam

Po roce od svého otevření jede pekárna Zelená louka v Herinku u Prahy zhruba na půl plynu. Denně vyrábí 800 tun čerstvého pečiva, které rozváží do hlavního města a jeho okolí. „V příštím roce chceme vytížit kapacitu ze tří čtvrtin,“ oznámil Jaroslav Kurčík, generální ředitel Penamu ze skupiny Agrofert. Růstem výroby v pekárně Zelená louka, nejmodernější ve střední Evropě, pokračuje Penam ve strategii stát se jedničkou na českém a slovenském pekárenském trhu. „Doladili jsme technologie, aby kvalita našich výrobků byla prvotřídní. Nyní denně dodáváme čerstvé výrobky například do řetězců Billa, Ahold a Lidl v Praze i okolí,“ doplnil Kurčík.

Tab:Penam

Produkce
13*výrobní jednotky
4* mlýny
39* vlastní prodejny
***
71% *pekařské výrobky
26%* mlýnské výrobky
3%* cukrářské výrobky
Pramen: Penam

Mohlo by vás zajímat

Další videa z Euro TV
  • Martin Komárek: Už nebudu klukem z plakátu

  • Jiří Strach: Nejsem kaskadér. Bál bych se vložit peníze…

  • Radomil Doležal z CzechTrade: Nejvíc náš těší, když…

  • Největší mýty o bolesti zad

  • Profesor Sameš: Porucha lícního nervu není legrace

  • Rekola mění dopravu v českých městech

  • Roman Šmucler: Češky jsou posedlé zvětšováním prsou

  • Vinař Pavel Chrást: Víno se v Česku předražuje

  • Finance.cz pozvaly klienty na curling

Hry pro příležitostné hráče
Zavřít