Zvýšení výroby

20. listopadu 2008, 19:04 - Táňa Králová
20. listopadu 2008, 19:04

Penam

Po roce od svého otevření jede pekárna Zelená louka v Herinku u Prahy zhruba na půl plynu. Denně vyrábí 800 tun čerstvého pečiva, které rozváží do hlavního města a jeho okolí. „V příštím roce chceme vytížit kapacitu ze tří čtvrtin,“ oznámil Jaroslav Kurčík, generální ředitel Penamu ze skupiny Agrofert. Růstem výroby v pekárně Zelená louka, nejmodernější ve střední Evropě, pokračuje Penam ve strategii stát se jedničkou na českém a slovenském pekárenském trhu. „Doladili jsme technologie, aby kvalita našich výrobků byla prvotřídní. Nyní denně dodáváme čerstvé výrobky například do řetězců Billa, Ahold a Lidl v Praze i okolí,“ doplnil Kurčík.

Tab:Penam

Produkce
13*výrobní jednotky
4* mlýny
39* vlastní prodejny
***
71% *pekařské výrobky
26%* mlýnské výrobky
3%* cukrářské výrobky
Pramen: Penam

Mohlo by vás zajímat

  • Pavel Ryba - muž, který Čechům prodá ročně tunu zlata

  • Majitel textilky Juta a senátor Hlavatý: V Senátu by…

  • Jan Hawelka: kavárenská hvězda z Mostu

  • Aleš Kučera: Chvíli potrvá, než se lidé naučí se státem…

  • Ondřej Kania: Otevřeme další dvě školy

  • Martin Burda: Bankám v Česku ujíždí vlak

  • Mnislav Zelený Atapana: Přítel amazonských indiánů

  • Jan Bílý: Nebuď uštvaný manažer. Buď král!

  • Jaroslav Žlábek: Na jedno nabití ujedeme 1000 kilometrů

Hry pro příležitostné hráče