Menu Zavřít

ZUNO, online banka otevře příští týden

13. 7. 2011
Autor: profit

Nová online banka skupiny Raiffeisen Bank International se objeví na českém trhu již příští týden.

ZUNO, online banka otevře příští týden

Foto: ZUNO

ZUNO, online banka skupiny Raiffeisen Bank International, vstoupí na český trh již během příštího týdne.  Klientům přinese uživatelsky přívětivé a jednoduché služby ovládané pouze přes internet, transparentní poplatky a top úrokové sazby.

Česká republika se stane po Slovensku druhou zemí, kde se objeví zcela nový koncept online banky. Cílovou skupinou ZUNO Bank jsou lidé, kteří chtějí využívat ke komunikaci s bankou primárně internet a nechtějí ztrácet čas návštěvami kamenných poboček.

BRAND24

Naším primárním cílem je překonat úspěch na Slovensku a nabídnout českým klientům inovativní přístup ke správě bankovních účtů. Jako první a jediná skutečná online banka v České republice nepochybujeme o tom, že se nám to podaří,“ říká András Hámori, předseda představenstva ZUNO BANK.

Online banka ZUNO, která již od loňska úspěšně funguje na Slovensku, patří do bankovní skupiny Raiffeisen Bank International. Českým klientům ZUNO nabídne běžné účty v několika měnách, spořicí účty a termínované vklady – všechny služby bude možné ovládat přes internet, bez nutnosti chodit na pobočku. ZUNO sází na jednoduchost, zajímavé úroky a otevřenou komunikaci s klientem prostřednictvím elektronické pošty, internetového chatu, Facebooku, call centra a dalších moderních způsobů komunikace. ZUNO Bank letos zahájí činnost v Česku, v příštích letech v Maďarsku a Polsku.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).