Menu Zavřít

Změny ve vedení společností Škoda Auto

22. 3. 2010
Autor: profit

Winfried Krause (48), který je dnes zodpovědný za controllig koncernu Volkswagen, přebírá k 1. dubnu 2010 funkci člena představenstva společnosti Škoda Auto za oblast ekonomiky. Nahradí Holgera Kintschera (49), který odchází na funkci člena představenstva značky Seat, zodpovídajícího za oblast financí.

Autor: Skoda Auto

Winfried Krause započal svou kariéru v koncernu roku 1991 v controllingu odbytu značky Audi. Poté vedl tento diplomovaný ekonom různé oblasti controllingu a financí značky Volkswagen v závodech Wolfsburg, Puebla (Mexiko) a Palmela (Portugalsko). Roku 2001 přejímá Winfried Krause vedení divizního controllingu společnosti Volkswagen AG. Od dubna 2006 zodpovídá za controlling koncernu Volkswagen.

Diplomovaný inženýr Holger Kintscher nastoupil do koncernu Volkswagen v roce 1987. Byl zodpovědný za controlling a účetnictví, mimo jiné v závodech značky Volkswagen užitkové vozy v Hannoveru a Poznani. Od září 2005 byl jako člen představenstva společnosti Škoda Auto zodpovědný za oblast ekonomie.

BRAND24

Michael Oeljeklaus (46) bude s platností od 1. srpna 2010 členem představenstva Škoda Auto v Mladé Boleslavi za oblast výroby a logistiky. Tato funkce byla obsazena Horstem Mühlem do jeho odchodu do penze.

Více na E-flotila.cz.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).