Menu Zavřít

Zlínský kraj otevřel novou výzvu v OP VK

9. 9. 2009
Autor: profit

Krajský úřad Zlínského kraje dnes vyhlásil první výzvu pro předkládání projektů v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost (OP VK).

Autor: Jakub Stadler

První výzva se týká oblasti podpory 3.2 Podpora nabídky dalšího vzdělávání, Prioritní osy 3 Další vzdělávání Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost (OP VK). Cílem této oblasti podpory je rozšířit nabídku dalšího vzdělávání a zvýšit informovanost veřejnosti o této nabídce.

Podporované aktivity:

* podpora provázanosti dalšího vzdělávání s počátečním vzděláváním vytvářením vzdělávacích modulů

* podpora vzdělávací nabídky v oblasti dalšího vzdělávání - rozvoj vzdělávacích programů pro vzdělávání dospělých ve školách a dalších vzdělávacích institucích

* vzdělávání pedagogů, lektorů, řídících a organizačních pracovníků škol a dalších vzdělávacích a poradenských středisek působících v oblasti specializačního vzdělávání a vzdělávání pro udržitelný rozvoj

* rozvoj sítí a partnerství subjektů působících v oblasti dalšího vzdělávání a poradenství

* poradenství a metodická pomoc při zavádění moderních a inovativních vzdělávacích technologií a metod (pro organizace působící v oblasti specializačního a dalšího vzdělávání a vzdělávání pro udržitelný rozvoj)

Na realizaci uvedených aktivit je alokováno 80 milionů Kč. Minimální výše podpory na jeden grantový projekt činí 800.000 Kč, maximální pak 7 milionů Kč.

BRAND24

Projektové žádosti se předkládají do 19. října 2009 do 12:00 hodin na adresu Zlínský kraj, Odbor řízení dotačních programů, třída Tomáše Bati 21, 761 90 Zlín.

Více informací k výzvě lze získat u Ing. Barbory Kubernátové, tel.: 577 043 835, e-mail: barbora.kubernatova@kr-zlinsky.cz a Ing. Aleny Trčkové, tel.: 577 043 834, e-mail: alena.trckova@kr-zlinsky.cz.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).