Menu Zavřít

Živnostníkům pomohou miliardy od vlády

18. 4. 2006
Autor: Euro.cz

Malí a střední živnostníci mohou v letech 2007 až 2013 na podporu podnikání získat z evropských fondů a státního rozpočtu až 130 miliard korun. Počítá s tím koncepce rozvoje malého a středního podnikání na toto období, kterou schválila vláda. Podnikatelé chtějí mít hlavně co nejjednodušší podmínky pro čerpání peněz.

BRAND24

Malí a střední živnostníci mohou v letech 2007 až 2013 na podporu podnikání získat z evropských fondů a státního rozpočtu až 130 miliard korun. Počítá s tím koncepce rozvoje malého a středního podnikání na toto období, kterou schválila vláda.

Podnikatelé chtějí mít hlavně co nejjednodušší podmínky pro čerpání peněz. „Rádi bychom prosadili zejména jasné a jednoduché podmínky pro čerpání peněz. Také by měl být předem dán na jednotlivé programy dostatek peněz, aby podnikatelé zbytečně nevyplňovali žádosti,“ komentoval vládní plán prezident Hospodářské komory Jaromír Drábek s tím, že obecně s koncepcí podpory souhlasí. V letech 2004 až 2006 by měla celková podpora pro malé a střední podnikatele obnášet zhruba 16 miliard korun.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).