Menu Zavřít

ZAUJALO NÁS

29. 3. 2004
Autor: Euro.cz

Důchodová reforma se opět odkládá. Představitelé politických stran se na schůzce dohodli, že se nedohodli a že do měsíce vytvoří příslušnou komisi, složenou z příslušných odborníků. A jsme tam, kde jsme byli.

AŽ PŮJDOU DO DŮCHODU… Důchodová reforma se opět odkládá. Představitelé politických stran se na schůzce dohodli, že se nedohodli a že do měsíce vytvoří příslušnou komisi, složenou z příslušných odborníků. A jsme tam, kde jsme byli. Dohodli jsme se, že jsme se nedohodli, totiž konstatovala v závěru své působnosti poslanecká „důchodová“ komise už před minulými volbami. Složená z těch samých stran, které rokují i nyní. Doufejme, že se politici na něčem dohodnou dříve, než odejdou do důchodu sami. KADDÁFÍ FOR NOBEL?

Britský premiér Tony Blair si potřásl rukou s Muammarem Kaddáfím. Jistě, libyjský exterorista udělal mnohé pro to, aby mohl být zván polepšeným hříšníkem. Rychleji než řada dalších arabských vůdců si uvědomil, že se ocitl mezi dvěma mlýnskými kameny. Že více než bezzubé sankce ze strany západních demokracií jej ohrožují sami teroristé. Potud se dá postup polepšeného teroristy chápat. Jenom doufejme, že se coby dup neobjeví na seznamu laureátů Nobelovy ceny míru.

BRAND24

ABY NEDOPADL JAKO PILIP

Prezident Václav Klaus nakonec pojede na návštěvu Číny pouze s ministrem kultury Pavlem Dostálem, jako jediným zástupcem vlády. Dostál se ovšem dosud prezentoval jako propagátor tchajwanské kultury. Doufejme proto, že jej hlava státu nebude muset z P ekingu tahat jako kdysi předseda Senátu Petr Pithart Ivana Pilipa z Kuby.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).