Menu Zavřít

Zaujalo nás

9. 6. 2003
Autor: Euro.cz

Podle zatím neověřených zpráv mladoboleslavská Škodovka chystá pro prezidenta Václava Klause speciální limuzínu. Prezidentův mluvčí Tomáš Klvaňa tyto zvěsti potvrdil, s tím, že o věci se uvažuje a jedná. Byl by to dobrý tah. Mladoboleslavští své výrobky naší politické špičce nabízeli už vícekrát, povětšinou bez většího úspěchu.

Konečně Czech made

A ke škodě věci. Všechny vlády, které se od roku 1989 vystřídaly u moci, verbálně domácí průmyslovou výrobu podporovaly, ale většinou skutečně zůstalo jen u formálních počinů. Pokud se záměr podaří realizovat, bude dobrá zpráva pro naše výrobce.

CONTENT24

Opět proti prostitutkám

Pražská policie zase jednou vyráží do ulic, aby umravnila kněžky lásky, které mnohými formami svého podnikání popuzují řádné občany, jejich magistrátní zástupce a vůbec se má za to, že poškozují dobrou pověst naší metropole. Uvidíme, jaké budou výsledky, z těch podobných minulých akcí lze očekávat, že to nebude nic moc. Naši zákonodárci jsou poněkud pomalí. Uklidit pornografii z výkladních skříní jim trvalo takřka patnáct let - prostituce je ovšem těžší oříšek, prognózujme tedy let dvakrát až třikrát tolik.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).