Menu Zavřít

Zaslechli jsme

16. 9. 2002
Autor: Euro.cz

Nechte toho, a přihlašte se u Špidly na úřadu práce, radil v Poslanecké sněmovně Vlastimil Tlustý podnikatelům v reakci na návrh vlády snížit práh pro plátce DPH ze tří na dva miliony korun. Mýtům můžeme věřit jenom do té doby, než pan Povondra uvidí ve Vltavě první mloky, komentoval Miloš Zeman pacifistické snahy o řešení problému světového terorizmu.

Nechte toho, a přihlašte se u Špidly na úřadu práce, radil v Poslanecké sněmovně Vlastimil Tlustý podnikatelům v reakci na návrh vlády snížit práh pro plátce DPH ze tří na dva miliony korun.

Mýtům můžeme věřit jenom do té doby, než pan Povondra uvidí ve Vltavě první mloky, komentoval Miloš Zeman pacifistické snahy o řešení problému světového terorizmu.

Oč menší je zájem o titul, o to větší dotace je po ministerstvu kultury požadována: ministr kultury Pavel Dostál k záměru zastavit poskytování dotace Patočkovým Literáním listům.

Udělal jsem to proto, že jsem již dlouho neměl pohlavní styk, hájil se před soudem obžalovaný sedmadvacetiletý David Němeček, který zneužil tři malé chlapce.

Nemám pro to vysvětlení: Tomáš Enge v reakci na obvinění antidopingové komise, že měl v moči desetinásobek povoleného množství látky, kterou obsahuje marihuana.

Vypadá to jako dobrý hříbek, ale pak zjistíte, že je to hořčák, a máte po radosti: Miloš Zeman o houbařských strastech na Vysočině.

My zastáváme názor, že na úhradu škod zemědělcům způsobených suchem se najde nový pramen, a tím pramenem bude dávka z milionářských majetků: Poslanec David Šeich citoval z vystoupení jistého komunistického poslance z roku 1947, aby připomněl, že o zavedení progresivní daně se pokoušela KSČ před únorem 1948.

BRAND24

Režim, který ztratil legitimitu, ztratí také moc, řekl americký prezident George Bush při zdůvodňování útoku na Irák v OSN.

Včasné návraty z oběda byly vždycky problémem, povzdechl si exprimátor Jan Kasl, když současný primátor Igor Němec zrušil odpolední část jednání pražského zastupitelstva.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).