Menu Zavřít

zaslechli jsme

13. 1. 2003
Autor: Euro.cz

"Ona ta smrt pod rezolucí nebo bez rezoluce je stále pouze smrtí," ministr obrany Jaroslav Tvrdík k otázce, zda účast české jednotky ve vojenském tažení proti Iráku musí posvětit Rada bezpečnosti OSN. "Chtěl jsem pomáhat," dobrovolný hasič Michal Margal, který na nočních cestách z restauračních zařízení zapaloval různé objekty, aby se pak mohl podílet na hasičském zásahu.

„Ona ta smrt pod rezolucí nebo bez rezoluce je stále pouze smrtí,“ ministr obrany Jaroslav Tvrdík k otázce, zda účast české jednotky ve vojenském tažení proti Iráku musí posvětit Rada bezpečnosti OSN.

„Chtěl jsem pomáhat,“ dobrovolný hasič Michal Margal, který na nočních cestách z restauračních zařízení zapaloval různé objekty, aby se pak mohl podílet na hasičském zásahu.

„Vehemence, s jakou se majitelé domů snaží zničit svou dobrou pověst a poskytnout munici zastáncům regulace nájemného, je zarážející,“ ekonomický analytik Pavel Kohout.

„Ženy jsou přátelské a něžné, i tu největší mužskou hloupost dokážou ztišit a pomáhají nám vybředávat ze zoufalství, zapříčiněného mužskou sebezahleděností!“ básník Vít Kremlička pléduje za prezidenta ženského pohlaví.

BRAND24

„Kdyby základní kvalifikací pro funkci prezidenta byla úporná a nezastíraná touha se jím stát, přetrumfl by Petr Pithart hravě všechny své soupeře,“ politolog Bohumil Doležal.

„Je zdravý, chytrý, i když nafoukaný. A zmůže se na mladé milenky. Zkrátka reprezentativní typ,“ o Václavu Klausovi jako prezidentovi (z ankety mezi žáky 9. tříd ZŠ).

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).