Menu Zavřít

Zaslechli jsme

18. 11. 2002
Autor: Euro.cz

"To, co vznikne, bude slabý klub, kde půjde spíš o auto, kancelář a peníze než o nějaký vliv," šéf senátorů ODS Mirek Topolánek o snaze nezávislých senátorů vytvořit vlastní, nezávislý klub. "Účast je výrazně nižší, než jsem si myslel," místopředseda ČSSD Zdeněk Škromach k průběhu referenda ČSSD o výběru prezidentského kandidáta.

„To, co vznikne, bude slabý klub, kde půjde spíš o auto, kancelář a peníze než o nějaký vliv,“ šéf senátorů ODS Mirek Topolánek o snaze nezávislých senátorů vytvořit vlastní, nezávislý klub.

„Účast je výrazně nižší, než jsem si myslel,“ místopředseda ČSSD Zdeněk Škromach k průběhu referenda ČSSD o výběru prezidentského kandidáta. Místo očekávané masové účasti se do hlasování zatím zapojilo jen několik desítek lidí.

„Dluh by zůstal stávajícímu právnímu subjektu, a k nám by přešli pouze lidé,“ jeden z lídrů strany Evropští demokraté Jiří Witzany o způsobu jak se zbavit dluhu ODA při zamýšleném sloučení obou stran. V pojetí Evropských demokratů se nejedná o nic nemorálního.

BRAND24

„Spotřeba vody náhle klesla o polovinu. Nevěděli jsme, co se děje. Pak nám došlo, že se začal vysílat Milionář,“ vedoucí pardubických Vodovodů a kanalizací Jaroslav Kubínek. Statistika průtoku vody je prý nejspolehlivějším ukazatelem obliby televizních pořadů. Při Milionáři se lidé nemyjí ani nechodí na toaletu.

„Museli jsme ustřihnout hlavy těchto skupin a zarazit to,“ komentoval šéf protiteroristického komanda na severní Moravě zásah proti darkerům.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).