Menu Zavřít

Zaslechli jsme

11. 8. 2003
Autor: Euro.cz

"To je typ těch věčných bojovníků, kteří mají stále připraven svůj spacák pro případ pochodu kdoví kam," reagoval ředitel tiskového odboru Hradu Petr Hájek na odmítnutí návrhů na ústavní soudce senátory."V tom modrém paskvilu, který vydala ODS, jde o výrazné snížení sociálních dávek hlava nehlava," vyjádřil se ministr práce a sociálních věcí na adresu reformy z pera ODS.

„To je typ těch věčných bojovníků, kteří mají stále připraven svůj spacák pro případ pochodu kdoví kam,“ reagoval ředitel tiskového odboru Hradu Petr Hájek na odmítnutí návrhů na ústavní soudce senátory.

„V tom modrém paskvilu, který vydala ODS, jde o výrazné snížení sociálních dávek hlava nehlava,“ vyjádřil se ministr práce a sociálních věcí na adresu reformy z pera ODS.

„Křesťanskodemokratické hnutí nás nenávidí, protože máme svůj názor na smlouvu s Vatikánem,“ povzdechl si předseda strany Aliance nového občana Pavol Rusko nad vztahy ve slovenské vládní koalici.

BRAND24

„Myslím si, že tito lidé nemají žádnou úctu k mrtvým,“ hodnotil mluvčí policie v italské obci Levanto fakt, že rodiče pěstovali marihuanu na hřbitově, na hrobě svého vlastního syna.

„Pokud jseš si svou čistotou jist, pak raději požádej o vydání sám,“ poradil předseda Občanské demokratické strany svému senátnímu kolegovi Alexandru Novákovi, kterého policie vyšetřuje kvůli podezření ze čtyřiceti milionového úplatku.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).