Menu Zavřít

ZASLECHLI JSME

27. 10. 2003
Autor: Euro.cz

- "Měl romadúr opět v kapse. Přiznal se, že je to již potřetí," - obchodník, v jehož samoobsluze kradl sýry ředitel finančního úřadu v Náchodě. - "Pokud by stát začal vybírat za prostituci daně, tak se stane pasákem," - lidovecký poslanec Josef Janeček na téma regulace obchodu se sexem.

- „Měl romadúr opět v kapse. Přiznal se, že je to již potřetí,“ - obchodník, v jehož samoobsluze kradl sýry ředitel finančního úřadu v Náchodě.

- „Pokud by stát začal vybírat za prostituci daně, tak se stane pasákem,“ - lidovecký poslanec Josef Janeček na téma regulace obchodu se sexem.

- „Nejvíce mne zaujalo, že tento pořad (seriál Nemocnice) sponzoroval kečup, což bylo zjevné zvláště při záběrech na operační stoly,“ - Jan Rejžek o novém českém televizním hitu.

- „Nejdůležitější bude ubránit se,“ - Karel Šplíchal, poslanec za ČSSD a zároveň kouč sněmovního fotbalového mužstva, o chystaném zápasu s jedenáctkou britského parlamentu.

BRAND24

- „Už Marylin Monroe ve filmu s příslovečným názvem Páni mají radši blondýnky prohlásila, že diamant je nejlepším přítelem ženy. Myslím si, že takto naladěni můžeme vstřícně přistoupit k návrhu vlády,“ - poslanec ČSSD Miloš Melčák při obhajobě návrhu zákona, který umožní znovuobnovení dovozu diamantů.

- „Iva Kubelková, majitelka údajně nejhezčího poprsí v zemi, 16 tisíc korun. Simona Krainová, modelka, 15 a půl tisíce korun. Lucie Bílá, zpěvačka, 40 tisíc korun. Petra Buzková, ministryně, 81 a půl tisíce korun. Zdeněk Škromach, ministr, 150 tisíc korun,“ - poslanec ODS Ivan Langer interpeluje ministra práce Škromacha ve věci vydražení jeho fotografie Sdružením rómských podnikatelů a živnostníků.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).