Menu Zavřít

ZASLECHLI JSME

6. 10. 2003
Autor: Euro.cz

* "Výraz subsidiarita je geniální termín evropských úředníků, který je ale bohužel, nám, prostým lidem, zcela nesrozumitelný," prezident Václav Klaus na semináři CEP, věnovaném evropské ústavě. * " Ať je to, jak je to, kolem třetí odpoledne seděl v Schnellů a podnapilý byl," šéf poslanců ODS Vlastimil Tlustý o pohybu poslance Petra Kotta v době důležitého hlasování o reformě.

* „Výraz subsidiarita je geniální termín evropských úředníků, který je ale bohužel, nám, prostým lidem, zcela nesrozumitelný,“ prezident Václav Klaus na semináři CEP, věnovaném evropské ústavě.

* “ Ať je to, jak je to, kolem třetí odpoledne seděl v Schnellů a podnapilý byl,“ šéf poslanců ODS Vlastimil Tlustý o pohybu poslance Petra Kotta v době důležitého hlasování o reformě.

* „Nejvíce vysokoškoláků se uplatní ve vinařické věznici,“ šéf kladenského úřadu práce o volných místech psychologa, pedagoga a lékaře v nápravném zařízení.

* „Ode dneška již neplatí zákon, že povolení k sňatku vydává zaměstnavatel a pracovní kolektiv,“ úředník čínského ministerstva pro občanské záležitosti Čang Ming-lian o reformním kroku čínské vlády, který umožňuje občanům uzavírat sňatky na základě vlastního rozhodnutí.

BRAND24

* „Jejich zjevná objektivní i subjektivní letitá neschopnost vyřešit bytovou otázku vlastními silami odůvodňuje vázání vyklizovací povinnosti na bytovou náhradu,“ výrok městského soudu, na jehož základě musel majitel domu sám obstarat neplatičům náhradní bydlení.

* „Slibuji. Pro návrh. Pro návrh,“ roční bilance slovního projevu poslance Josefa Řiháka (ČSSD). Loni v červenci složil poslanecký slib a dvakrát vyslovil důvěru vládě. Jinak ve sněmovně mlčel.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).