Menu Zavřít

ZASLECHLI JSME

9. 2. 2004
Autor: Euro.cz

*"Miloš Zeman mluví anglicky mizerně. Jeho angličtinu jsem několikrát slyšel a vstávaly mi z toho vlasy na hlavě." - Kandidát na europoslance Richard Falbr o případné nominaci expremiéra na evropského komisaře. * "Náš hlavní problém je v tom, že neumíme lidem své počínání vysvětlit.

*“Miloš Zeman mluví anglicky mizerně. Jeho angličtinu jsem několikrát slyšel a vstávaly mi z toho vlasy na hlavě.“ - Kandidát na europoslance Richard Falbr o případné nominaci expremiéra na evropského komisaře.

* „Náš hlavní problém je v tom, že neumíme lidem své počínání vysvětlit.“ - Představitel Unie svobody Karel Kühnl.

* „Mým kapitálem jsou myšlenky.“ - Trestně stíhaný podnikatel Viktor Kožený, který se pokouší založit politickou stranu.

* „Podporovala jsem Hanu Marvanovou jako bytost, jež chce opravdu něco udělat pro lidi, kteří tady žijí. A netušila jsem, že tím podporuji i toho zmetka Mareše.“ - Herečka Eva Holubová v talkshow Jana Krause vysvětluje, proč dala ve volbách hlas US-DEU.

* „Zakazovat muslimkám šátek na hlavě j e proti teroru stejně účinné jako pláštěnka.“ - Poslanec za KDU-ČSL Jiří Karas.

CONTENT24

* „Kdyby se desetníky naskládaly na sebe, byla by to vzdálenost jako z Brna do Uherského Hradiště, to je asi 70 kilometrů. “ - Mluvčí sdružení Adra o sbírce Desetník pro štěstí, která přinesla více než půl milionu korun.

* „O popularitu jsem se nikdy moc nestaral. Nicméně zatím mě nikde nebijí, tak to snad není tak hrozné.“ - Ministr obrany Miroslav Kostelka o dopadech armádní reformy.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).