Menu Zavřít

ZASLECHLI JSME

5. 1. 2004
Autor: Euro.cz

* "Není to zvyšování daní, ale restrukturalizace daní," premiér Vladimír Špidla o daňovém zatížení občanů v novém roce.* "Proč se mi letos nedařilo? Když člověk udělá maturitu, tak se najednou snaží hrát hlavou a ono to nejde," hokejista Jaromír Jágr.

* „Není to zvyšování daní, ale restrukturalizace daní,“ premiér Vladimír Špidla o daňovém zatížení občanů v novém roce.

* „Proč se mi letos nedařilo? Když člověk udělá maturitu, tak se najednou snaží hrát hlavou a ono to nejde,“ hokejista Jaromír Jágr.

* „Ve tváři toho starého pána, který se odrazil od kapoty mého vozu, jsem si všiml nečekaně smutného výrazu,“ autentický záznam z úředního formuláře, v němž klient České pojišťovny popisuje pojistnou událost.

* „Jestli někdo bez relevantních důvodů označí senátory a poslance za slizký hmyz, nemůže čekat vstřícnost,“ ministr kultury Pavel Dostál v odůvodnění, proč se nemají zvyšovat koncesionářské poplatky České televize.

* „Byla to normální chlapská strkanice,“ poslanec a místopředseda US-DEU Vlastimil Ostrý o konfliktu, při kterém zkopal a surově zbil stranického kolegu.

BRAND24

* „Sex mi lékaři nezakázali, naopak po srdeční slabosti jej prý doporučují. Jenže já bych měl spíš chuť na cigárko,“ hokejová legenda Ivan Hlinka.

* „Neházejte ledničky z oken,“ zoufalé výzvy policistů, kteří se v jihoafrickém Johannesburgu snažili odvrátit obyvatele od místního zvyku - novoročního vyhazování nepotřebných předmětů na ulici.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).