ZAPEČENÉ MEXICKÉ TORTILLY

23. února 2004, 00:00 - admin
23. února 2004, 00:00

Potřebujete: pšeničné tortilly, lilek, cibuli, 200 g rajčat a150 g mozzarelly, prolisovaný stroužek česneku, lžíci celého zeleného pepře, lžičku sušené bazalky a pepř. Z lilku odstraňte stopku a nakrájejte jej na proužky silné cca 1 cm. Dejte je do cedníku, posypte solí a nechte 15 minut proležet.

Pak je důkladně propláchněte a nakrájejte na kostičky. Rajčata nakrájejte na plátky, cibuli na kolečka. Na pánvi rozehřejte olej aosmahněte na něm cibuli a lilek, po chvíli přidejte rajčata a opékejte 10 minut. Přidejte česnek, pepř, bazalku a mletý pepř, promíchejte. Tortilly naplňte omáčkou a naskládejte do pekáčku. Sýr nakrájejte na plátky a položte navrch na omáčku. Tortilly zapékejte dozlatova 20 minut v troubě předehřáté na 180°C.

Mohlo by vás zajímat

Další videa z Euro TV
  • Martin Komárek: Už nebudu klukem z plakátu

  • Jiří Strach: Nejsem kaskadér. Bál bych se vložit peníze…

  • Radomil Doležal z CzechTrade: Nejvíc náš těší, když…

  • Největší mýty o bolesti zad

  • Profesor Sameš: Porucha lícního nervu není legrace

  • Rekola mění dopravu v českých městech

  • Roman Šmucler: Češky jsou posedlé zvětšováním prsou

  • Vinař Pavel Chrást: Víno se v Česku předražuje

  • Finance.cz pozvaly klienty na curling

Hry pro příležitostné hráče
Zavřít