Menu Zavřít

Zajímavosti

28. 4. 2003
Autor: Euro.cz

Král Šumavy na koleDva největší cyklistické závody v Česku se jmenují stejně: Král Šumavy. Dvě různé tratě pro horská a silniční kola jsou každý rok otevřeny pro závodníky i veřejnost. Verze pro horská kola se jede v sobotu 24. května, ale přihlášky je nutné poslat nejpozději do 14. května.

Král Šumavy na kole

Dva největší cyklistické závody v Česku se jmenují stejně: Král Šumavy. Dvě různé tratě pro horská a silniční kola jsou každý rok otevřeny pro závodníky i veřejnost. Verze pro horská kola se jede v sobotu 24. května, ale přihlášky je nutné poslat nejpozději do 14. května. Závod silničních kol se koná po prázdninách v sobotu 6. září a pořadatelé přijímají přihlášky do 27. srpna. Start obou závodů je na náměstí v Klatovech, startovné činí 550 korun a připravte si i pětistovku jako zálohu na zapůjčení mikročipu, pomocí kterého se bude měřit váš čas. Ochranné přilby jsou povinné na silnici i v terénu. Silničáři pojedou 250 kilometrů s převýšením čtyři kilometry. Bikery čeká „jen“ stokilometrová honička s převýšením dva a půl kilometru. Vedle královských vzdáleností lze zvolit i kratší. Více informací najdete na www.sumavanet.cz/triatlon.

BRAND24

Outdoorové katalogy konečně uvádějí ceny

Řetězec obchodů s turistickým a horolezeckým zbožím Hudysport a výrobce oblečení do přírody a spacích pytlů Warmpeace neváhali ve svých maloobchodních katalozích uvést ceny produktů. Každý zákazník si teď může v klidu porovnat výhodnost případného nákupu v konkurenčních obchodech. Ostatní velcí distributoři, jako je například značka kempingového vybavení Coleman, výrobce batohů Deuter nebo specialista na stany, spací pytle a sportovní oblečení Hannah, sice své katalogy také volně rozdávají, ale spotřebitelské ceny v nich chybějí.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).