Zahraniční novináři vařili svíčkovou

22. října 2007, 00:00 - Renata Bartošková
22. října 2007, 00:00

Stovku zástupců cestovních kanceláří a prestižních médií z celého světa pozvala do Česka agentura CzechTourism, aby jim představila tuzemské turistické regiony. Akce byla zaměřena na zážitkovou dovolenou

– cesty za vinařstvím, pivní trasy nebo hody a slavnosti v českých městech. Hosté se také seznamovali se specialitami české kuchyně. V prestižních pražských hotelích a restauracích na ně čekaly zástěry, kuchařské čepice a hlavně výzva: Uvařte si svůj houskový knedlík, usmažte rybu a připravte třeba tradiční švestkovou omáčku nebo svíčkovou.  

Mohlo by vás zajímat

  • Rekola mění dopravu v českých městech

  • Roman Šmucler: Češky jsou posedlé zvětšováním prsou

  • Vinař Pavel Chrást: Víno se v Česku předražuje

  • Finance.cz pozvaly klienty na curling

  • Adam Hazdra: Třetina lidí je v práci nespokojených

  • Je o mě zájem, říká expremiér Jiří Paroubek v Euro TV

  • Pavel Ryba - muž, který Čechům prodá ročně tunu zlata

  • Majitel textilky Juta a senátor Hlavatý: V Senátu by…

  • Jan Hawelka: kavárenská hvězda z Mostu

Hry pro příležitostné hráče