Zahraniční novináři vařili svíčkovou

22. října 2007, 00:00 - Renata Bartošková
22. října 2007, 00:00

Stovku zástupců cestovních kanceláří a prestižních médií z celého světa pozvala do Česka agentura CzechTourism, aby jim představila tuzemské turistické regiony. Akce byla zaměřena na zážitkovou dovolenou

– cesty za vinařstvím, pivní trasy nebo hody a slavnosti v českých městech. Hosté se také seznamovali se specialitami české kuchyně. V prestižních pražských hotelích a restauracích na ně čekaly zástěry, kuchařské čepice a hlavně výzva: Uvařte si svůj houskový knedlík, usmažte rybu a připravte třeba tradiční švestkovou omáčku nebo svíčkovou.  

Mohlo by vás zajímat

  • Pavel Ryba - muž, který Čechům prodá ročně tunu zlata

  • Majitel textilky Juta a senátor Hlavatý: V Senátu by…

  • Jan Hawelka: kavárenská hvězda z Mostu

  • Aleš Kučera: Chvíli potrvá, než se lidé naučí se státem…

  • Ondřej Kania: Otevřeme další dvě školy

  • Martin Burda: Bankám v Česku ujíždí vlak

  • Mnislav Zelený Atapana: Přítel amazonských indiánů

  • Jan Bílý: Nebuď uštvaný manažer. Buď král!

  • Jaroslav Žlábek: Na jedno nabití ujedeme 1000 kilometrů

Hry pro příležitostné hráče