Menu Zavřít

YIT vstupuje na trh rezidenční výstavby s bydlením ve finském stylu

26. 10. 2010
Autor: profit

Na trh rezidenční výstavby v České republice nyní vstupuje skandinávský developer, přinášející nový způsob bydlení ve finském stylu.

Foto: YIT

Pilotní bytový projekt KOTI Hostivař společnosti YIT slibuje vyspělá technická řešení, standardy s prvky skandinávského designu, přírodní materiály a široké možnosti individuálních změn. Vysoká je také úroveň nabízených služeb a dlouhodobý klientský servis.

V rámci projektu KOTI Hostivař, který vzniká na adrese Pražská, Praha 15 - Hostivař a bude dokončen na konci roku 2011, je k dispozici celkem 28 atraktivních bytů v nejoblíbenějších dispozicích 1 + kk až 4 + kk ve velikostech od 42,3 do 110,1 m2. Firma slibuje, že zpracování i těch nejmenších detailů bude ukázkou vysoké finské kvality, samozřejmostí je možnost individuálního přizpůsobení bytu a výběr z kvalitních standardů (dřevěné podlahy, infrasauny a další).

Projekt má citlivě zkombinovat moderní bydlení ve finském stylu v bezprostřední blízkosti přírody s rychlou dopravní dostupností MHD do centra města. Zároveň nabízí komplexní občanskou vybavenost, nedaleká obchodní centra a širokou nabídku volnočasových aktivit.

BRAND24

Naším cílem je využít dlouholeté finské know-how s důrazem na kvalitu provedení a představit nové trendy a inovace ve způsobu bydlení,“ říká Vladimír Dvořák, jednatel a výkonný ředitel YIT Stavo.

Společnost YIT připravila pro všechny své klienty řadu nadstandardních benefitů v rámci programu „YIT 4U“ – flexibilní klientský servis, pomoc bytového architekta, zajištění hypotéky na míru, výhodné komplexní pojištění, pomoc s prodejem stávající nemovitosti nebo stěhování zdarma. Oficiální zahájení prodeje bytů v rámci projektu KOTI Hostivař začne 25. 10. 2010 slavnostním otevřením prodejního centra „YIT Point“ na adrese Hradčanská Office Center, Milady Horákové 116/109, Praha 6.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).