Menu Zavřít

VYPALOVACÍ SOFTWARE

16. 2. 2004
Autor: Euro.cz

Komplexní balík programů pro všechno, co nějak souvisí s vypalováním. Hlavní aplikace si rozumí s CD i DVD vypalovačkami všech druhů. K němu ale například získáte aplikaci pro výrobu vlastního Video-DVD například ze záznamu digitální kamery, program pro pravidelné zálohování důležitých souborů, přehrávače a editory pro multimediální soubory, stejně jako nástroj pro tisknutí přebalů pro vytvořené disky.

Ahead Nero

Komplexní balík programů pro všechno, co nějak souvisí s vypalováním. Hlavní aplikace si rozumí s CD i DVD vypalovačkami všech druhů. K němu ale například získáte aplikaci pro výrobu vlastního Video-DVD například ze záznamu digitální kamery, program pro pravidelné zálohování důležitých souborů, přehrávače a editory pro multimediální soubory, stejně jako nástroj pro tisknutí přebalů pro vytvořené disky. Program je pravidelně aktualizován.

BRAND24

DVDXCopy Gold

Na maximum zjednodušil vytváření záložních kopií filmových DVD poloautomatický program, který po uživateli nechce víc než vložit originální disk a odpovědět na několik jednoduchých otázek. Sám si pak film rozdělí na dvě přibližně stejné části při zachování původní kvality, řekne si postupně o vložení dvou čistých DVD a s ničím dalším už neobtěžuje. Jako bonus je přibalen komprimační software DVDX Copy Express.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).