Menu Zavřít

Vylepšený Atos přichází na trh

10. 10. 2005
Autor: Euro.cz

Od října je v prodeji vylepšený Hyundai Atos Prime. Model, který se poprvé představil v roce 1997, bude stát v nejlevnější verzi 189 tisíc (včetně DPH). UAtosu Prime pro modelový rok 2006 došlo k řadě vylepšení - pestřejší je například nabídka barev pro karosérii, nové jsou kryty kol a částečných úprav doznala i mřížka chladiče.

foto: Hyundai

Od října je v prodeji vylepšený Hyundai Atos Prime. Model, který se poprvé představil v roce 1997, bude stát v nejlevnější verzi 189 tisíc (včetně DPH).

U Atosu Prime pro modelový rok 2006 došlo k řadě vylepšení - pestřejší je například nabídka barev pro karosérii, nové jsou kryty kol a částečných úprav doznala i mřížka chladiče. Uvnitř malého modelu jsou nové především potahy sedadel, standardem všech nových atosů je od nynějška otáčkoměr.

BRAND24

Na českém trhu je Atos Prime nabízen ve dvou úrovních výbavy: Active a Dynamic. V prvním případě kupující ve voze mimo jiné najde airbag řidiče, imobilizér, zadní dělená sedadla, centrální zamykání, přípravu pro autorádio se čtyřmi reproduktory, anténou a nárazníky v barvě vozu.

Ve druhé nabízené verzi Dynamic se standardní výbava rozšiřuje o airbag pro spolujezdce, boční madla a vnější zpětná zrcátka v barvě vozu. U této verze lze rovněž doobjednat manuální klimatizaci.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).