Menu Zavřít

Všechno něco stojí

12. 12. 2005
Autor: Euro.cz

GLOSAPolicie se snaží omezit kriminalitu v centru Prahy. Bylo načase. Někdy se zdá, že je spíše rájem zlodějů, prostitutek a drogových dealerů než středem velkoměsta, kde žijí normální lidé. Situace je už řadu let alarmující, díky policejní akci se to nyní přece jen trochu zlepšilo.

GLOSA

Policie se snaží omezit kriminalitu v centru Prahy. Bylo načase. Někdy se zdá, že je spíše rájem zlodějů, prostitutek a drogových dealerů než středem velkoměsta, kde žijí normální lidé. Situace je už řadu let alarmující, díky policejní akci se to nyní přece jen trochu zlepšilo.

CONTENT24

Policisté se ale opakovaně dali slyšet, že takové akce je stojí „mnoho sil“, rozuměj „příliš mnoho“. Tak to ale bývá. Platíme, a tak očekáváme, že dodávky vody či elektřiny nebudou přerušovány, autobusy budou jezdit podle jízdního řádu, televize fungovat podle návodu a rodinný domek postaven kvalitně a včas. Policie je placená z daní, které platíme všichni a nejsou nijak nízké.

Dalo by se očekávat, že se zvláště ve středu Prahy postará o to, aby se lidem neztrácely peněženky a na každém kroku nemuseli odmítat nabídky sexuálních či jiných služeb. Bude to stát hodně sil. Jako všechno.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).