Menu Zavřít

Vojenská policie

22. 4. 2009
Autor: Euro.cz

Krátce mgr.

Novým velitelem Vojenské policie se stane dosavadní šéf inspekce ministryně obrany Vladimír Ložek (46), který ve funkci nahradí Oldřicha Kubáta, jenž odešel k 28. únoru poté, co podle všeho nezvládl situaci u Vojenské policie, především ve skupině speciálních operací (SOG). Ložek je v uniformě od roku 1978, kdy nastoupil na vojenské gymnázium. Ve funkci šéfa inspekce ministryně obrany působil od října loňského roku.

Unipetrol
Oddělení vztahů s investory petrochemické společnosti Unipetrol vede Robert Keller (28). Nahradil Radka Němečka, který odešel do těžební společnosti New World Resources. Keller vystudoval obor finance, finanční trhy a bankovnictví na Fakultě sociálních věd UK v Praze. Do Unipetrolu přichází z makléřské společnosti Patria Finance, kde pracoval od roku 2005.

BRAND24

Exekutorská komora
Novou prezidentkou Exekutorské komory byla zvolena Jana Tvrdková. Vystřídala Juraje Podkonického, jehož prezidium Exekutorské komory odvolalo. Viceprezidentem se stal Jiří Prošek. Tvrdková je soudní exekutorkou z Prahy 4, exekuční činnost vykonává od roku 2001. Prošek je z Tachova a exekutorem je necelé dva roky. Dalšími členy pětičlenného prezidia byli zvoleni David Koncz, Ingrid Švecová a Arnošt Hofman.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).