Menu Zavřít

Vodafone začal nabízet ICQ z mobilu

26. 11. 2007
Autor: Euro.cz

Mobilní operátor Vodafone začal nabízet přístup k ICQ i dalším komunikačním službám MSN Messenger a Yahoo Messenger z mobilního telefonu. Konkurence v současnosti podobnou komerční nabídku nemá.

Telefónica O2 začala službu v listopadu zkoušet v rámci svého portálu O2 Active a na konci roku by se měla rozhodnout, v jaké formě ji bude dál nabízet. Nyní je zdarma včetně přenesených dat, pokud se lidé připojí přes wapový profil. Vodafone začal službu nabízet na svém portálu Live! Do 23. ledna bude zdarma, poté ji zpoplatní podle délky období, které chce zákazník službu využívat.

BRAND24

Zájemce získá mobilní přístup ke svému účtu, který využívá pro diskuzi z internetu. Zákazníci, jejichž telefon umožňuje WAP a GPRS, což je většina modelů v nabídce operátora, naleznou službu v hlavním menu portálu Vodafone live!

Program pro on-line komunikaci ICQ (foneticky „I seek you“, tedy „hledám tě“) patří celosvětově k nejpopulárnějším internetovým službám. V tuzemsku ho využívají asi dva miliony lidí. Program podle Martina Březiny z portálu Atlas zatím nebude zpoplatněn.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).