Menu Zavřít

Vlastimil Halla, Šárka Horňáková, Jana Kolářová

20. 2. 2012
Autor: Euro.cz

KPMG

director, manažerky

CONTENT24

Novými posilami v poradenském oddělení management consulting společnosti KPMG Česká republika se stali Vlastimil Halla, Šárka Horňáková a Jana Kolářová.
Vlastimil Halla se v pozici directora zaměří na rozvoj poradenských služeb pro sektor veřejné správy a povede tým, který ve společnosti KPMG Česká republika tyto služby poskytuje. Absolvoval program MBA na Brno International Business School při Nottingham Trent University. Do společnosti KPMG Česká republika nastoupil v roce 2012, předtím působil v IBM v České republice a na Slovensku. Mezi jeho koníčky patří cestování a golf, zajímá se o politiku a společenská témata.
Šárka Horňáková bude v pozici managerky zodpovědná za rozšiřování poradenských služeb v oblasti řízení a rozvoje lidských zdrojů. Absolvovala Univerzitu Palackého v Olomouci a Univerzitu J. A. Komenského v Praze. Ve společnosti KPMG Česká republika pracuje od konce roku 2011, předtím zastávala různé manažerské pozice v Hypo stavební spořitelně a později působila jako personální ředitelka v PSJ. Ve volném čase se věnuje rodině, baví ji film a literatura, ráda cestuje.
Jana Kolářová posiluje jako manager poradenský tým zaměřený na marketing. Po absolvování Elektrotechnické fakulty ČVUT v Praze pracovala jako manažerka pro tvorbu cen a loajalitních programů a později jako marketingová ředitelka pro rezidenční segment ve společnosti Telefónica O2. Poslední čtyři roky působila ve firmě Adastra Business Consulting jako subject matter expert pro oblast marketingu. K jejím zálibám patří cestování, literatura, malování a čas strávený s rodinou a přáteli.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).