Menu Zavřít

Veřejné zakázky

15. 5. 2006
Autor: Euro.cz

* Využití obnovitelných zdrojů energie ve školských budovách je předmětem veřejné zakázky, vypsané radnicí ve Vsetíně. Konkrétně se jedná o úpravu technologie zásobování teplou vodou v osmi školách (zřízení solárních systémů). * Hardware a software nakoupí Ústav pro hospodářskou úpravu lesů se sídlem v Brandýse nad Labem.

  • Využití obnovitelných zdrojů energie ve školských budovách je předmětem veřejné zakázky, vypsané radnicí ve Vsetíně. Konkrétně se jedná o úpravu technologie zásobování teplou vodou v osmi školách (zřízení solárních systémů).
    • Hardware a software nakoupí Ústav pro hospodářskou úpravu lesů se sídlem v Brandýse nad Labem. Součástí zakázky jsou dodávka a servis 10 serverů, 12 pracovních stanic, 24 notebooků a 12 PDA, včetně software a služeb s tím souvisejících.
    • Stavební úpravy čekají Městské divadlo v Pelhřimově. Spočívají především v rekonstrukci sociálních zařízení, zřízení nového WC pro invalidy, výměně kanalizačního a vodovodního potrubí a nové elektroinstalaci v suterénu. Součástí jsou také nové vnitřní omítky.
    • Komplexní telekomunikační technologie poptává Správa Pražského hradu.
    • Výstavbu tenisové haly s malým hledištěm (a souvisejících staveb) připravuje město Lázně Bělohrad. Předpokládaná cena přesahuje 27 milionů korun bez DPH.
    • Outsourcing informačních a komunikačních technologií je předmětem veřejné zakázky, vypsané zlínským magistrátem. Smlouva bude uzavřena na období čtyř let počínaje letošním srpnem.
    • Úpravu křižovatky Gerská - Studentská za 23 milionů korun chystá plzeňský magistrát. Na akci je již zpracována projektová dokumentace a vydáno stavební povolení.
    • Osobní automobily koupí státní podnik Vojenské lesy a statky. Má zájem o 36 vozů nižší třídy v provedení Combi, 10 aut nižší střední třídy v provedení Sedan a čtyři vozy nižší střední třídy v provedení Combi s pohonem 4×4.

    Jazyková příprava zaměstnanců je předmětem soutěže, vypsané ministerstvem práce a sociálních věcí. Úřad má zájem o anglický, francouzský i německý jazyk v celém spektru úrovní s orientací na složení standardizované zkoušky. Smlouva bude uzavřena na období čtyř let počínaje letošním zářím.

    • Praní a žehlení prádla pro Všeobecnou fakultní nemocnici v Praze zajistí vítěz veřejné zakázky. Součástí jeho povinností bude také související doprava. Smlouva na dobu neurčitou se má týkat 1320 tun ročně.

    Výměna oken proběhne na gymnáziu v Lovosicích. Stávající dřevěná nahradí plastová. Zájemce o stavební práce začala hledat tamní radnice.

    • Revitalizaci statku na Hrušovanském náměstí chystá městská část Praha-Dolní Chabry. Po rekonstrukci se budova využije pro kanceláře úřadu, obřadní síň, euroinfosál s galerijní a muzejní funkcí, klubovnu, tři ordinace lékaře, čajovnu a vinotéku. Multifunkční centrum za více než 50 milionů korun má mít bezbariérový přístup.

    Obnovy střešního pláště se dočká zámek Hradiště. Veřejnou zakázku vypsalo Muzeum jižního Plzeňska v Blovicích.

    Výstavbu vodovodu chystá obec Petříkov na Českobudějovicku. Součástí zakázky je také výstavba vodojemu a úpravny vody.

    • Výměnu oken a zateplení fasády plánuje Střední průmyslová škola elektrotechnická v Rožnově pod Radhoštěm. Zájemci o veřejnou zakázku se mohou hlásit do 8. června. 

     Dodávka počítačů je předmětem veřejné zakázky, kterou chce v polovině června vypsat Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Předpokládané množství činí 350 kusů ročně.

    • Celková rekonstrukce čeká základní školu Benita Juáreze v pražských Dejvicích. Památkově chráněná budova mimo jiné získá nové zateplení, rekonstrukce se dočká i víceúčelové hřiště. Předpokládaná cena zakázky činí téměř 90 milionů korun bez DPH.

    Systém pro zabezpečení hlasové komunikace poptává sekce vyzbrojování ministerstva obrany.

    • Inženýrské sítě v průmyslové zóně Triangle vybuduje firma, kterou vybere Ústecký kraj. Zakázka za téměř 300 milionů korun se týká plynovodů, vodovodů a kanalizace.

    Novou budovu přírodovědecké fakulty postaví Univerzita Palackého v Olomouci. Stavební firma získá zakázku za 760 milionů korun (bez DPH).

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).