Menu Zavřít

VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

29. 1. 2007
Autor: Euro.cz

Injekční jehly a stříkačky shání Masarykova nemocnice v Ústí nad Labem. Dodavatel musí být schopen jednotlivé zásilky doručit i do nemocnic v Mostě, Děčíně, Teplicích a Chomutově. Dodávky budou opakované dvakrát až třikrát týdně.Zpropagovat Česko v Maďarsku hodlá Česká centrála cestovního ruchu CzechTourism.

  • Injekční jehly a stříkačky shání Masarykova nemocnice v Ústí nad Labem. Dodavatel musí být schopen jednotlivé zásilky doručit i do nemocnic v Mostě, Děčíně, Teplicích a Chomutově. Dodávky budou opakované dvakrát až třikrát týdně.
    • Zpropagovat Česko v Maďarsku hodlá Česká centrála cestovního ruchu CzechTourism. Hledá proto agenturu, která by realizovala celou reklamní kampaň. Počítá se s širokým záběrem od tištěných inzerátů až po spoty v televizi a rádiu.
    • Nádoby na bioodpad si pořizuje Vysoké Mýto. Starosta Martin Krejza upozorňuje zájemce, že jde o dodávku svozových prostředků pro separovaný bioodpad, kontejnerů na jateční odpad a kontejnerů na ostatní odpad. Součástí zakázky je i označení nádob. Dodavatel musí prokázat zabezpečení proti výtoku tekutin i zamezit případným pachům z odpadu.
    • Bakteriologický analyzátor pro identifikaci mikroorganismů a stanovení citlivosti k antimikrobiálním látkám koupí Zdravotní ústav se sídlem v Ostravě. Hlavním kritériem je cena dodávky.
    •  Tvorbu a provozování webových stránek svěří soukromé firmě ministerstvo zemědělství. Zakázka se týká i vytvoření a správy databáze veřejných zakázek pro obory z oblasti projektů vědy a výzkumu.
    • Stravovací poukázky v hodnotě 45 korun za kus nakoupí Městské divadlo Olomouc. Stravenky musí být dodány do 1. března letošního roku, smlouva bude platná na 12 měsíců. Předpokládaný odběr je 45 tisíc poukázek.
    • Čističku a stoku potřebuje vybudovat svazek obcí Drahansko. Šestikilometrovou odpadní síť chtějí obce vybudovat s minimálními náklady, záruku na provoz požadují 30 měsíců.
    • Software Photoshop za maximálně 8000 Kč/MJ koupí Národní knihovna v Praze. Dodávku je potřeba splnit do pěti dnů od uzavření zakázky, faktura bude proplacena do 21 dní po dodání.
    • Protiúderový komplet pro policisty nakoupí Policejní prezidium. Hlavním kritériem pro nákup 65 kusů není cena, ale záruka bezpečnosti na 60 měsíců. Zakázku získá pouze jediný dodavatel, platba bude jenom v české měně.
    • Protipožární automobilový žebřík AZ 37 se záchrannou výškou 37 m, kategorie podvozku 1, koupí Hasičský záchranný sbor hlavního města Prahy. Splatnost po dodávce je určena na nejméně 21 dní. Dodavatel musí předložit seznam případných subdodavatelů a dodat veškeré potřebné certifikáty bezpečnosti podle vyhlášky 49/2003 Sb.
    • Páteřní implantáty se zaručeným odběrem na příští dva roky požaduje Fakultní nemocnice Plzeň. Předpokládá se odběr 1200 kusů. Platba za dodávky podle skutečných odběrů bude provedena vždycky do 90 dní od fakturace.
    • Rekonstrukci střechy s půdní vestavbou chce provést v Brně-Písárkách Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský. Rozpočet pro dodavatele je určen na 7,2 milionu korun. Faktury budou propláceny měsíčně, 10 procent zakázky bude doplaceno až při dodání díla bez vad.
    • Vystavět kulturní zařízení se chystá obec Kozlovice na FrýdeckoMístecku. Za zhruba 30 milionů korun chce pořídit tělocvičnu se zázemím, informační centrum s internetem, knihovnu, archiv či fitcentrum. Počítá se i s vybudováním parkoviště s devíti stáními a hřiště s umělým povrchem.
    • Rychlovazače i papírové utěrky nakoupí ministerstvo zemědělství. Výběrové řízení na nákup nejrůznějších kancelářských potřeb získá jen jeden ze zájemců, zakázka se nebude dělit mezi více dodavatelů. Nabídka musí obsahovat i cenu za dopravu zboží, záruční lhůta je požadována na 24 měsíců.
    • Přístavbu haly včetně projektu za celkem 55 milionů korun připravuje Ústav fyziky plazmatu Akademie věd ČR. Stavba by měla být zahájena už v březnu, s dokončením počítá ústav do půl roku. Dodavatel musí být kromě vlastní stavby schopen připravit i projektovou dokumentaci.
    • O ekologické vytápění stojí obec Hrušov na Mladoboleslavsku. Zakázka má vyřešit výrobu tepla, teplé vody, zásobování obce těmito médii a výrobu elektrické energie, která je dodávána do veřejné sítě. Zdrojem tepelné i elektrické energie jsou kogenerační jednotky spalující bioplyn vyráběný v bioplynové stanici. Zakázka počítá i s dodávkou projektace.
    • Slezská Ostrava vypisuje veřejné výběrové řízení na pojištění odpovědnosti města za způsobené škody. Platby za pojištění předpokládá město ve čtyřech splátkách během kalendářního roku.
  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).