Menu Zavřít

Veřejné zakázky

6. 3. 2006
Autor: Euro.cz

* Vysokorychlostní internet pro 75 obcí Jihomoravského kraje zajistí firma, která uspěje ve veřejné zakázce vypsané tamním krajským úřadem. Předmětem zakázky je vybudování otevřené vysokorychlostní regionální infrastruktury se zapojením 75 přípojných míst vybavených osobními počítači, ve vybraných obcích se počítá i s instalací celkem padesáti Wi-Fi zařízení.

* Telefonní služby na následujících pět let poptává ministerstvo práce a sociálních věcí. Jedná se jak o pevné, tak i mobilní linky včetně takzvaných barevných linek.

* Celkem 38 osobních a užitkových motorových vozidel koupí státní podnik Letiště Praha. Hlavním hodnoticím kritériem (70 procent) bude cena vozů. Po deseti procentech se na hodnocení podílejí i prodloužení záruční lhůty nad 24 měsíců, počet autorizovaných servisů na území České republiky a celková cena sady náhradních dílů.

* Vestavbu kanceláří (včetně technického zázemí) v části své budovy plánuje Městský úřad v Sokolově. Kanceláře vzniknou z bývalého kinosálu. Předpokládaná cena zakázky je 7,1 milionů korun bez DPH.

* Vybavení pro multimediální centrum pro další vzdělávání poptává Gymnázium a Střední pedagogická škola v liberecké Jeronýmově ulici. Má zájem o osobní počítače a video/audio vybavení.

* Mobilního operátora vybírá Státní zemědělský intervenční fond.

* Konzultační služby při realizaci národního Schengenského informačního systému NS-SIS jsou předmětem veřejné zakázky, vypsané ministerstvem vnitra. Součástí je také zpracování Studie řešení bezpečnosti tohoto systému. Další veřejná zakázka se týká konzultačních služeb při implementaci národního vízového informačního systému a zpracování příslušné bezpečnostní studie.

* Městské historické sklepy pod bývalým pivovarem v Jirkově se brzy nastálo zpřístupní veřejnosti. Poprvé byly otevřeny na krátkou dobu v rámci loňských městských slavností. Radnice nyní vypsala veřejnou soutěž na stavební úpravy a čisticí práce soustavy podzemních chodeb. Součástí zakázky je také elektroinstalace a osvětlení. Ke zpřístupnění je navržena trasa v délce 230 metrů.

* Úklidové služby v objektech Krajského úřadu Karlovarského kraje zajistí vítěz veřejné zakázky. Smlouva bude uzavřena na období od začátku letošního května do konce dubna 2008.

* Malou vodní elektrárnu na stávajícím jezu postaví firma, kterou vybere obec Bohuslavice nad Vláří.

* Přístavba a stavební úpravy zimního stadionu jsou předmětem veřejné zakázky vypsané radnicí v Boskovicích. Součástí je vybudování ocelové konstrukce, opláštění ocelové konstrukce, zastřešení, pozinkování ocelové konstrukce a odvětrání haly.

* Pět mikrobusů a jednu sněhovou rolbu koupí příspěvková organizace Vojenská lázeňská a rekreační zařízení. Mikrobusy musí mít delší rozvor a pohon kol 4×4, s minimálním výkonem dieslového motoru 80 kW a počtem sedadel 8+1. Pásové vozidlo (sněhová rolba) musí splňovat normu EURO 2, mít pásy s kombi příčkami, minimálně šesticestnou odklízecí radlici pro údržbu areálu a cest, zadní sněhovou frézu a zařízení pro vytváření dvou běžeckých stop.

* Kompletní rekonstrukci sportovního areálu plánuje obec Pěnčín na Prostějovsku. Předpokládaná hodnota zakázky je 12,5 milionu korun bez DPH.

* Mezinárodní konference EUROPARC se uskuteční 25. - 30. září 2007 v Českém Krumlově. Ministerstvo životního prostředí nyní vypsalo veřejnou zakázku na zajištění přípravy, organizace a technického a finančního zabezpečení této akce.

* Tisíc počítačových tiskáren nakoupí ministerstvo zahraničních věcí. Dodavatel musí zajistit také jejich servis.

* Kancelářskou techniku kupuje ministerstvo obrany pro svá zahraniční pracoviště. Má zájem o osm multifunkčních zařízení, 10 klimatizačních jednotek, 15 bezpečnostních uzávěrů, 15 přenosných počítačů, 40 speciálních stolních počítačů a tři řídicí PC.

BRAND24

* Nakládání s komunálním odpadem ve městě a osadách Hájov a Prchalov je předmětem veřejné zakázky vypsané radnicí v Příboře. * Zadláždění, odvodnění a osvětlení areálu je cílem rekonstrukce hlavního nádvoří na zámku v Moravské Třebové. Tamní radnice již vypsala výběrové řízení na dodavatelskou firmu.

* Mobilního operátora vybírá příspěvková organizace Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje. Má zájem o zhruba 15 datových a 210 ostatních SIM karet. Smlouva bude uzavřena na dva roky, počínaje letošním srpnem.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).