Menu Zavřít

veřejné zakázky

25. 9. 2006
Autor: Euro.cz

* Počítačové zpracovaní dat je předmětem veřejné zakázky ministerstva zemědělství. Konkrétně se jedná o shromažďování a zpracování údajů v informačním systému ústřední evidence. Podle zákona č. 154/2000 Sb.

  • Počítačové zpracovaní dat je předmětem veřejné zakázky ministerstva zemědělství. Konkrétně se jedná o shromažďování a zpracování údajů v informačním systému ústřední evidence. Podle zákona č. 154/2000 Sb. se musí jednat o právnickou osobu s majetkovou účastí státu a uznaných chovatelských sdružení. Vítěz podepíše smlouvu na zakázku v předpokládané ceně 140 milionů korun na období let 2007 a 2008.
    • Přestavbu rozestavěného objektu bývalého učňovského střediska zajistí vítěz veřejné zakázky, vyhlášené radnicí města Opočno. Z tamní jídelny vznikne 26 bytových jednotek, z objektu tělocvičny pak 12 bytových jednotek. Byty v lokalitě Podzámčí jsou určeny pro příjmově vymezené osoby.
    • Rekonstrukci restaurace v Malesicích připravuje útvar investic plzeňského magistrátu. Jedná se o stavební úpravy objektu hospody s přilehlým sálem, které se budou týkat nového zastřešení obou částí objektu. Dále vznikne přístavba s novým sociálním zařízením, šatnou pro hosty a zázemím pro účinkující, která bude propojena novou chodbou s hlavním sálem. Předpokládaná cena zakázky přesahuje devět milionů korun.
    • Dodavatele elektrické energie do dvou odběrných míst vybírá Plzeňský kraj. V samostatné soutěži vybírá dodavatele pro rok 2007 také společnost Ostravské vodárny a kanalizace.
    • Výstavbu víceúčelové haly plánuje obec Podolí na Brněnsku. Za 26 milionů korun má vzniknout objekt o rozloze více než 10,3 tisíce metrů čtverečních a garáže o rozloze téměř 2,85 tisíce metrů čtverečních.
    • Vzdělávání zaměstnanců služeb zaměstnanosti je předmětem veřejné zakázky, vyhlášené ministerstvem práce a sociálních věcí. Jedná se o rozvinutí a modernizaci vzdělávacího systému zaměstnanců za účelem zvýšení jejich

    kvalifikační úrovně. Smlouva na zakázku v hodnotě téměř 40 milionů korun bude podepsána na období let 2007 a 2008.

    • Úpravy vzduchotechniky čekají objekt Kulturního centra Novodvorská v Praze 4. Tamní radnice vypsala zakázku za zhruba 6,8 milionu korun.
    • Vytvoření Národní soustavy povolání (NSP) zajistí vítěz veřejné zakázky ministerstva práce a sociálních věcí. NSP má prostřednictvím Národní soustavy kvalifikací založit systémový rámec pro oblast dalšího vzdělávání, stanovit vztahy mezi kvalifikací získanou v počátečním odborném vzdělávání a v dalším odborném vzdělávání a vytvořit pravidla pro vzájemný transfer kvalifikací v Česku a EU.
    • Na dodávku fiskálních tiskáren pro systém APOST uzavře Česká pošta smlouvu s vítězem veřejné zakázky za 75 milionů korun. Celkem firma nakoupí až 7500 těchto zařízení.
    • Rekonstrukci 36 místních komunikací plánuje do května 2008 uskutečnit radnice města Brandýs nad Labem – Stará Boleslav. Na akci vypsala jedinou veřejnou zakázku v předpokládané ceně 145 milionů korun bez DPH. * Tiskařské služby poptává státní podnik Lesy České republiky. O vítězi zakázky v předpokládané hodnotě 100 milionů korun mají rozhodnout nabídnutá cena (55 procent hodnoticích kritérií) a kvalita tisku (45 procent). Součástí zakázky jsou také produkční služby, logistika a skladování.
    • Mediální služby v oblasti plánování a nákupu médií jsou předmětem další zakázky, vypsané státním podnikem Lesy České republiky. O vítězi zakázky v předpokládané hodnotě 150 milionů korun mají rozhodnout nabídnutá cena (70 procent hodnoticích kritérií) a kvalita vyhodnocování analýz (30 procent).
    • Nové dodávky koupí státní podnik Česká pošta. Co nejdříve chce koupit 33 kusů těchto silničních motorových vozidel, během čtyř let je pak možný nákup celkem až 430 kusů.
    • Stravovacího zařízení a kavárny se týká soutěž, vypsaná Zlínským krajem. Její náplní je zpracování návrhu na řešení uspořádání interiérů, vybavení a způsob provozu stravovacího zařízení a kavárny v budově „21“, tedy v sídle krajského úřadu v bývalém „baťovském“ areálu.
  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).