Menu Zavřít

VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

12. 3. 2007
Autor: Euro.cz

Informační systémy a jejich zabezpečení nakoupí Státní zemědělský a intervenční fond. Cílem je zabezpečit služby související se zajištěním rozvoje, systémové integrace, aplikační a technické podpory provozu Informačních systémů SZIF. Kontakt: tel.: 222 871 653, spacilova@szif.cz.

  • Informační systémy a jejich zabezpečení nakoupí Státní zemědělský a intervenční fond. Cílem je zabezpečit služby související se zajištěním rozvoje, systémové integrace, aplikační a technické podpory provozu Informačních systémů SZIF. Kontakt: tel.: 222 871 653, spacilova@szif.cz.
    • Jednorázové operační roušky včetně dopravy nakoupí Fakultní nemocnice Na Bulovce. Daňové doklady bude vystavovat uchazeč vždy do deseti kalendářních dnů po dodání zboží zadavateli. Zadavatel nebude poskytovat zálohy. Kontakt: Silvie Kunertová, tel.: 266 082 111, silvie.kunertova@fnb.cz.
    • Speciální nemocniční rourky. Fakultní nemocnice Olomouc má zájem o opakující se dodávky endotracheálních, endobronchiálních a tracheálních rourek. Kontakt: Antonín Hájek, tel.: 588 443 142, osvvz@fnol.cz.
    • Zařízení pro digitalizaci historických dokumentů za podpory Finančního mechanismu EHP/Norska koupí hlavní město Praha. Kontakt: Tomáš Hanousek, tel.: 236 004 029, tomas.hanousek@cityofprague.cz.
    • Opravu hráze, vybudování spodní výpusti, bezpečnostního přelivu a odbahnění rybníka Končinský potřebuje zajistit Rybářství Litomyšl. Kontakt: Vladimír Šplíchal, tel.: 602 241 108, info@tenderservis.cz.
    • Zřízení veřejného vodovodu, napojeného na nezávadný vodní zdroj, v rozsahu podle projektové dokumentace zafinancuje město Fulnek. Jedná se o připojení na vodovodní přivaděč ve stávající vzdušníkové šachtě „Jílovec“ vedením potrubí do obce Jílovec a dále do lokality stávajícího prameniště Bravinné, kde bude umístěna čistička s akumulací 30 m3 pro zásobování lokalit Bravinné, Lukavec a Nový dvůr. Celková délka trubního vedení je 10 900 metrů. Kontakt: Vojmír Satke, tel.: 556 770 881, satke.vojmir@fulnek.cz.
    • Pohonné hmoty z vlastní čerpací stanice dodavatele nakoupí Technické služby města Mostu. Podmínkou je možnost odběru 24 hodin denně. Předpokládaný odběr za rok je 180 tisíc litrů nafty, 25 tisíc litrů bezolovnatého benzinu a 12 tisíc litrů olovnatého benzinu. Zakázka je vypsána na čtyřleté období. Kontakt: Zdeňka Reháková, tel.: 476 453 205, rehakova@tsmost.cz.
    • Univerzální angiografické zařízení s jednorovinným C-ramenem s maximálním rozsahem pohybu a plnou digitalizací obrazu určené především pro provádění angiografií včetně DSA v rozsahu od mozku po dolní končetiny koupí Nemocnice Jihlava. Kontakt: tel.: 567 157 626, filipa@nemji.cz.
    • Letní a celoroční polobotky nakoupí ministerstvo vnitra pro Policii ČR. Jedná se o tři dodávky zhruba po 50 tisících párech bot v příštích třech letech. Kontakt: Jiří Ulrich, tel.: 974 835 653, ocn@mvcr.cz.
    • Kancelářské potřeby pro pracoviště na celém území republiky potřebuje zajistit na další čtyři roky ministerstvo práce a sociálních věcí. Kontakt: Vít Hrdlička, tel.: 221 922 115, vit.hrdlicka@mpsv.cz.
    • Provádění nepřetržité strážní služby konající ostrahu prostor, objektů a ostatního movitého a nemovitého majetku v areálech střediska Kohinoor, Palivového kombinátu Ústí, státního podniku, se sídlem v Mariánských Radčicích potřebuje zabezpečit státní podnik Palivový kombinát Ústí. Kontakt: Jana Kružíková, tel.: 476 209 501, kruzikova@ko.pku.cz.
    • Dodávky medicinálních a technických plynů podle seznamu včetně pronájmu lahví a zásobníků kapalného kyslíku, dopravy a servisu zásobníků nakoupí Fakultní Thomayerova nemocnice s poliklinikou. Uzavření smlouvy je na dobu neurčitou. Kontakt: Martina Horáková, tel.: 261 083 400, martina. horakova@ftn.cz.
    • Vybudování nové splaškové kanalizace zadá obec Podmolí. Součástí zakázky je také výtlak do stokové sítě obce Mašovice. Kontakt: Josef Frélich, tel.: 515 236 551, podmoli@tiscali.cz.
    • Odbahnění rybníka Dorňák ybudování nového bezpečnostního přepadu a nového požeráku, snížení hráze, oprava návodního líce hráze objedná Zemědělský dvůr Berbera u Tachovské Huti. Kontakt: Edith Rosolová, tel.: 602 834 112, berbera@centrum.cz.
    • Opravy okresních silnic zadá Ředitelství silnic Zlínského kraje. Cílem je provádění specifikovaných činností údržby pozemních komunikací zařazených do kategorie silnic II. a III. třídy, včetně součástí a jejich příslušenství ve vlastnictví Zlínského kraje. Kontakt: Irena Kocveldová, tel.: 577 044 264, kocveldova@rszk.cz.
  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).