Menu Zavřít

Veřejné zakázky

2. 1. 2006
Autor: Euro.cz

* Barevné tiskárny nakoupí ministerstvo zemědělství pro Zemědělské agentury a Pozemkové úřady v bývalých okresních městech. Hledá dodavatele 75 kusů tiskáren s možností tisku formátu A3 a s velkým barevným pokrytím plochy pro tisk map.

O vítězi rozhodnou výše nabídkové ceny (50% váha při hodnocení), délka záruční doby (25 %), provozní náklady (15 %) a podmínky záručního a pozáručního servisu (10 %).

* Zajištění úklidu a technické správy budovy ústředí v pražské Orlické ulici je předmětem veřejné zakázky vypsané Všeobecnou zdravotní pojišťovnou. Smlouva bude uzavřena na 24 měsíců a týká se celkové plochy téměř 14,4 tisíce metrů čtverečních.

* Tři osobní automobily nakoupí brněnský Ústavní soud. Má zájem o jeden vůz kategorie sedan, automobil vyšší třídy typu kombi s pohonem všech kol a osobní vůz typu limuzína v prodloužené verzi s pohonem všech kol.

* Zastupování České republiky v rozhodčím řízení se společností K+Venture Partners je předmětem veřejné zakázky vypsané ministerstvem financí. Nizozemská společnost žaluje stát pro údajné porušení dohody o ochraně investic.

* Takzvaná internetizace čeká nemocnice spravované Královéhradeckým krajem. Zakázka spočívá ve vybudování vysokorychlostní infrastruktury s připojením internetu, propojující zdravotnická zařízení kraje. Součástí je dodávka 58 kusů osobních počítačů a sedmi informačních kiosků. Podmínkou je zajištění provozu, správy a dalších služeb po dobu pěti let.

* Rekonstrukci Fürstenberské zahrady připravuje radnice Prahy 1. Součástí budou opravy opěrných zdí, komunikací, historického pavilonu a dostavba oranžerií včetně sadových úprav a drobné architektury. Výběrové řízení na stavební práce má být vypsáno 20. ledna, rekonstrukce by měla začít už na začátku letošního dubna.

* Úklidové práce na další tři roky poptává Národní knihovna. Vybraná firma musí zajistit úklid vnitřních prostor a nádvoří v pražském Klementinu a v Centrálním depozitáři v Hostivaři. Součástí zakázky je dodávání hygienických potřeb a mycích prostředků pro zhruba 470 pracovníků.

* Výstavbu vodovodu chystá šumavská obec České Žleby, spadající pod obecní úřad Stožec. Zájemci o veřejnou zakázku v předpokládané hodnotě 19,5 milionu korun se mohou hlásit do 3. února.

* Poskytovatele bezpečnostních služeb hledá ministerstvo kultury. Součástí zakázky je ochrana osob a majetku v objektech ministerstva včetně strážní a recepční služby, kamerového systému a podobně. Vítězná firma zajistí také převoz finanční hotovosti a cenin do výše tří milionů korun.

* Parkový a oddechový areál vznikne v Praze 9-Běchovicích. Radnice tamní městské části nyní vybírá firmu, která areál o ploše přesahující 31,5 tisíce metrů čtverečních vybuduje. Součástí mají být veřejný park, dětská hřiště pro různé věkové kategorie, dětské pískoviště, hřiště petangu, botanická sbírka a kavárna. Výše předpokládané investice činí 24 milionů korun.

CONTENT24

* Rekonstrukci a rozšíření objektu Česko-slovenského regionálního informačního a společenského střediska Hornolidečska plánuje obec Horní Lideč na Vsetínsku. Předpokládaná cena veřejné zakázky je 5,5 milionu korun bez DPH.

* Osm nových osobních automobilů koupí Zlínský kraj. Podrobnosti lze získat pouze v zadávací dokumentaci. Nabídky je možné podávat do 18. ledna.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).