Menu Zavřít

Venkovani holt půjdou ven

5. 3. 2007
Autor: Euro.cz

GLOSYPoslanec Boris Šťastný se pustil do boje proti cigaretovému kouři. Restauračním zařízením by rád nařídil vybudovat oddělené prostory pro kuřáky. Podpora se mu ale nehledá snadno ani u poslaneckého klubu své strany. Asociace hotelů a restaurací mu přisuzuje snahu zlikvidovat české hospůdky a společenský život na venkově.

GLOSY

Poslanec Boris Šťastný se pustil do boje proti cigaretovému kouři. Restauračním zařízením by rád nařídil vybudovat oddělené prostory pro kuřáky. Podpora se mu ale nehledá snadno ani u poslaneckého klubu své strany. Asociace hotelů a restaurací mu přisuzuje snahu zlikvidovat české hospůdky a společenský život na venkově.

BRAND24

Ovšem i v případě, že by setkávání venkovanů bylo neodmyslitelně spjato s cigaretou, mohou si přece klidně zajít zakouřit před hospodu. Také argument ztráty klientely nestojí zrovna na pevných základech v zemi, kde jsou dva lidé ze tří nekuřáci. Naopak řada podniků by mohla získat nové zákazníky.

Po fiasku z loňského roku, kdy byl dokonce zrušen zákaz kouření v době podávání hlavních jídel, máme tedy konečně šanci vykročit správným směrem.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).