Menu Zavřít

Veletrh je i cestou ke kariéře

1. 10. 2007
Autor: Euro.cz

Na mezinárodní strojírenský veletrh se nejezdí jen za kontakty a informacemi, ale také za novými pracovními příležitostmi.

Projekt Kariéra 2007 se uskuteční ve dnech 3. a 4. října na výstavišti v pavilonu H za účasti personalistů padesáti významných firem z České republiky i zahraničí.

BRAND24

Veletrh Kariéra 2007, pořádaný společností Veletrhy Brno a organizovaný studentskou organizací 4P International – Czech Republic, je jedním z největších doprovodných projektů v oblasti personalistiky k mezinárodním veletrhům konaným na brněnském výstavišti. Cílem je zprostředkovat kontakt mezi personalistou a potenciálním uchazečem o zaměstnání a umožnit možnost srovnání nabídek na jediném místě v jediný den. Projekt je zaměřen především na mladou generaci, tedy studenty vysokých škol. Ti se zde setkají nejen s nabídkami zaměstnání, ale také trainee programů, brigád a stáží.

Mezi účastníky projektu budou například firmy Škoda Auto, TPCA, Siemens, Bosch Diesel a Robert Bosch, Wikov, Student Agency, Královopolská, Cern nebo Altran. Dále též Honeywell, UNIS, Hella, Kraft Magna, Rieter, ATAS elektromotory Náchod, ThyssenKrup, TUV SUD, e4t electronics for transportation, Miele a VD Work Agency. Nabídka několika set volných pracovních pozic sahá od středního a nižšího managementu až po dělnické profese, z oborového hlediska je zastoupeno především strojírenství, elektrotechnika, automobilový průmysl a zpracování plastů. „Hlavním cílem veletrhu Kariéra je zprostředkovat kontakt mezi personalistou a uchazečem o zaměstnání. Pro vystavující firmy jde o odlišnou formu výběru uchazečů, návštěvníci mohou srovnat nabídky jednotlivých společností v jediný den a na jednom místě,“ popisuje výhody projektu Ondřej Semotán z pořádající organizace 4P International. Projekt má podpořit především uplatnění studentů a absolventů na trhu práce, ale zároveň chce oslovit také uchazeče z praxe.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).