Menu Zavřít

V Gdaňsku připravují veletrh piva

14. 2. 2005
Autor: Euro.cz

Mezinárodní festival piva se uskuteční od 30. dubna do 3. května v polském Gdaňsku - v místě, kde žil a pracoval astronom a sládek Jan Heweliusz. "Bude to velká tržní akce pro pivovarský průmysl a také skvělá událost pro obyvatele města i hosty, kteří v trojměstí u baltského moře budou trávit dlouhý květnový víkend," uvedla vedoucí organizačního oddělení veletrhu Zofia Witkowská.

V Gdaňsku se představí zástupci všech odvětví potřebných ke správnému rozvoji pivovarnictví: od surovin přes technologii, logistiku až po marketing. Mimo to zde mají najít své místo také firmy, které nabízejí zařízení zábavních i gastronomických místností. Organizátoři očekávají návštěvníky z řad majitelů a agentů pubů, restaurací, barů, jídelen, kaváren i obchodů. Chybět by neměly ani osoby odpovídající za nákup zařízení hotelů a rekreačních středisek nebo zástupci velkých obchodních domů.

Bližší podrobnosti lze nalézt na internetové stránce www.heweliuszfestiwal.pl. Zájemci mohou také telefonovat na číslo +48 58 554-83-12 nebo mailovat na zofia.witkowska@kontakt.gda.pl.

BRAND24

Foto popis| V Gdaňsku se setkají firmy působící v pivovarnictví a gastronomii.

Foto autor| ilustrační foto: Profit - Martin Siebert

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).