Menu Zavřít

V dalším ředitelském postu

23. 10. 2007
Autor: Euro.cz

scanservice

BRAND24

Společnost scanservice, poskytovatel služeb v oblasti digitalizace, zpracování a správy dokumentů, jmenovala Jiřího Straškrábu generálním ředitelem. V této pozici nahradil dosavadní generální ředitelku a spoluzakladatelku společnosti Renatu Telínovou, která se jako předsedkyně představenstva soustředí na strategický rozvoj firmy a jejího potenciálu.
Jiří Straškrába má bohaté zkušenosti s finančním, administrativním a projektovým řízením z prostředí mezinárodní skupiny Perfetti Van Melle, v níž působil v uplynulých čtyřech letech v nejvyšších manažerských pozicích. Znalosti z oblasti informačních technologií a systémové integrace získal jako finanční ředitel společnosti KPMG Consulting a generální ředitel společnosti Infinity Systems.
Straškrába vystudoval Přírodovědeckou fakultu univerzity Palackého v Olomouci, obor přibližné numerické metody. Své další vzdělávání od počátku své kariéry spojuje s aktuální pozicí. Ve svém volném čase se nejraději věnuje turistice, na kterou navazuje jeho další vášeň – fotografování.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).