Menu Zavřít

V České národní bance se bude boxovat

2. 11. 2011
Autor: profit

Na velice netradičním místě pořádá Manažerská extraliga boxu svůj poslední a vrcholný galavečer tohoto roku. Boxerští nadšenci změří síly přímo v  České národní bance, a to 10. listopadu 2011 od 19 hodin. Bude to vůbec poprvé, kdy se podobná akce v prostorách ČNB na Senovážném náměstí uskuteční.

Foto: Profimedia.cz

Zásluhu na tom má Miloš Hrdý, jeden z pravidelných účastníků galavečerů Manažerské extraligy boxu a zároveň manažer pro bezpečnost v ČNB. „V České národní bance existuje sportovní klub s mnoha sekcemi, které pořádají různé turnaje. Sekce bojových umění však dosud žádnou akci neorganizovala. Napadlo mě, že by mohlo být zajímavé představit nás kolegům a uspořádat ve spolupráci s MEB boxerský večer u nás v Kongresovém sále,“ vysvětluje Hrdý, kterého navíc „doma“ čeká titulový zápas.

Díky netradičnímu místu konání se může večer pochlubit i jednou zvláštností: dost možná, že se dosud nikdy a nikde neboxovalo v ringu, v jehož blízkosti by bylo tolik peněz… „Za zdmi sálu jich je opravdu hodně. I když z hlediska centrální banky nejsou uskladněné bankovky penězi dokud nejsou vydány do oběhu. Jinými slovy, jsou to jen skladové zásoby,“ usmívá se Miloš Hrdý.

Zajímavým lákadlem může být také účast několika jmen známých z profesionálního boxu. Jako trenéři působí například Lukáš Konečný, Rosťa Osička nebo Ondřej Pála. Nejlepší česká těžká váha dokonce vede svého bratra Romana, který je ještě větší kus chlapa než Ondřej. S boxem však začal právě až v Manažerské extralize boxu. A hned v prvním duelu uštědřil svému soupeři KO.

Manažerská extraliga boxu na galavečeru v ČNB završí už druhý ročník své existence. Za tu dobu se do MEB zaregistrovalo už 102 boxerských nadšenců, kteří v sobě našli odvahu vrhnout se nejen na tvrdý trénink, ale vyzkoušet si i atmosféru opravdového boje mezi provazy. Ti nejlepší mají možnost získat titul mistra MEB.

Co: Galavečer MEB

BRAND24

Kdy: 10. listopadu 2011 od 19 hodin

Kde: Kongresový sál České národní banky,  Senovážné náměstí 30, Praha 1

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).