Menu Zavřít

Únor nám přinesl nové obchody

5. 3. 2007
Autor: Euro.cz

ŠÁRKA A RADEK GRYCOVI, SPOLEČNOST NORIS CRaké v únoru byli manželé Grycovi více na cestách než doma. Podařilo se jim realizovat jedno z loňských předsevzetí - zahájit dodávky do obchodních řetězců. „Ukončili jsme i propočty spojené s rozvojem firmy, stanovovali jsme platy zaměstnancům, zpracovali prodejní analýzy a vymezili si obchodní plán,“ shrnují.

ŠÁRKA A RADEK GRYCOVI, SPOLEČNOST NORIS CR aké v únoru byli manželé Grycovi více na cestách než doma. Podařilo se jim realizovat jedno z loňských předsevzetí - zahájit dodávky do obchodních řetězců. „Ukončili jsme i propočty spojené s rozvojem firmy, stanovovali jsme platy zaměstnancům, zpracovali prodejní analýzy a vymezili si obchodní plán,“ shrnují.

BYLO TO TVRDÉ

Zapotili se zejména s kalkulacemi, dali si práci s propočtem pohyblivé složky platu prodejců a obchodních manažerů. „Plánujeme výraznější sezonní prodej letních výrobků a přemýšlíme, jakými naplníme zimní měsíce. A tak jsme si stanovili minimální a optimální plán prodejů,“ uvádí Šárka Grycová.

K zajištění dobré komunikace mezi pobočkami koupili informační a distribuční systém. „Tři dny jsme vedli pohovory se zaměstnanci, kteří pro nás od dubna budou pracovat na brněnské regionální pobočce. Připravujeme podklady pro banky. Vyřizujeme provozní úvěr. Už jsme byli na informačních schůzkách, ale ještě jsme se nerozhodli, kterou z bank vybereme,“ popisuje Radek Gryc.

Na Valentýna nemají rádi tuctová srdíčka. Oslavili jej v restauraci po pracovním jednání se společníkem Sopolinským a jeho ženou, kteří je navštívili v Praze. Objednali si valentýnské menu z mušlí: ústřice, slávky a mušle nožovky.

STROPY NA POJIŠTĚNÍ? URČITĚ!

V novém vládním programu Radek Gryc souhlasí se zavedením stropů na sociální pojištění pro vyšší příjmové skupiny. „Stropy jsou u nemocenské či podpory v nezaměstnanosti, tak proč ještě nejsou u pojištění. Navíc stát za vysoké odvody nenabízí adekvátně nadstandardní servis,“ prohlašuje.

Na otázku, zda je pro zvýšení spoluúčasti pacienta ve zdravotnictví, říká: „Ještě jsem nenašel zubaře, u kterého bych nemusel platit. Co kdyby se zrušily pojišťovny, vždyť takhle platíme dvakrát!“

Šárku Grycovou v únorovém Profitu nejvíce zaujal článek o podnikatelských příležitostech ve Spojených arabských emirátech a také článek o outletových obchodech.

„Škoda, že v těch outletech neprodávají elektroniku a dévédéčka,“ posteskl si Radek Gryc.

BRAND24

MANŽELÉ RADEK A ŠÁRKA GRYCOVI

Majitelé společnosti Noris CR, která obchoduje s mraženými potravinami.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).