Menu Zavřít

UNIE PŘISPĚJE NA ÚČAST PODZIMNÍ BIOKONFERENCE

21. 5. 2007
Autor: Euro.cz

HOSPODÁŘSKÁ KOMORAHospodářská komora České republiky byla pověřena organizací české národní účasti na mezinárodní firemní kontaktní akci v oblasti biotechnologií EUM-BIO 2007, která se uskuteční ve dnech 24. až 26. října v hlavním městě Malajsie Kuala Lumpuru.

HOSPODÁŘSKÁ KOMORA

Hospodářská komora České republiky byla pověřena organizací české národní účasti na mezinárodní firemní kontaktní akci v oblasti biotechnologií EUM-BIO 2007, která se uskuteční ve dnech 24. až 26. října v hlavním městě Malajsie Kuala Lumpuru.

Vybrané české firmy mohou získat až 50procentní podporu od Evropské komise jako příspěvek na náklady účasti. Akce je určena pro firmy, univerzity, výzkumné ústavy a další instituce.

Konference je zaměřena na výrobce a zájemce širokého okruhu - od vývoje biomateriálů a paliv až po využití ve zdravotnictví, genetice nebo výpočetní technice.

Prestižní akci EUM-BIO 2007 organizuje Evropská komise ve spolupráci s Malajskou vládní organizací pro high technology a evropskými asociacemi EuropaBio a BioFarmind.

Okolo 200 firem a různých institucí z Malajsie a dalších zemí regionu naváže kontakty se stovkou partnerů ze zemí Evropské unie v jednom z nejperspektivnějších oborů současnosti. EUM-BIO 2007 patří do osvědčeného formátu kontaktních akcí Evropské komise, díky počítačovému systému jsou schůzky mezi partnery sjednány ještě před samotnou akcí.

Každý účastník má pak jistotu, že se s požadovaným partnerem setká a bude mít příležitost projednat s ním enevtuální spolupráci. Navíc má možnost kdykoli během akce sjednávat na základě svých požadavků dodatečné schůzky.

Kontakt: Hospodářská komora České republiky, Národní koordinátor akce EUM-BIO 2007, Jiří Hansl

Adresa: Freyova 27, 19000 Praha 9

Telefon: 296 646 255 Jiří Hansl

Fax: 296 646 257

BRAND24

E-mail: hansl@komora.cz

Tuto část připravuje Hospodářská komora ČR

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).